Doe de Letselscan

Waar u ons kunt vinden

Letselschade in Overijssel

Letselschade Zwolle

letselschade zwolle

We kunnen natuurlijk niet heen om de hoofdstad van Overijssel, de stad Zwolle. Een prachtige stad met een historisch centrum, maar vooral een dynamische Hanzestad met plek voor creatieve studenten, inventieve ondernemers en eigenwijze vrijdenkers.

Voor de stad Zwolle kunnen mensen terecht met letselschade vraagstukken bij Schallenberg Letselschade. Wij helpen u snel en adequaat met uw zaak. Maak een afspraak.

Letselschade Oldenzaal

De glimlach van Twente

letselschade oldenzaal

Oldenzaal wordt ook wel de glimlach van Twente genoemd. Tijdens Carnaval heet de stad ‘Boeskool’ en dat staat ieder jaar weer garant voor bezoekers uit de hele regio. Oldenzaal is gelegen nabij de Duitse grens wat het geen windeieren heeft gebracht, mede dankzij de sterke handelseconomie met nabij gelegen staden in Duitsland.

Voor letselschade jurist in Oldenzaal kunt u contact opnemen met Schallenberg Letselschade. Wij zijn dichtbij gevestigd in Enschede, van waaruit wij cliënten uit Oldenzaal prima kunnen bedienen. Wij kunnen een afspraak met u op locatie inplannen of we plannen een 1e kennismaking via beeldbellen of whatsapp. Wat u prettig vindt!

Maak een afspraak.

Letselschade Deventer

letselschade deventer

Al eeuwenlang maakt Deventer deel uit van het Hanzeverbond, een Noord-Duits handelsnetwerk. Verder staat Deventer bekend om de stad aan de Ijssel én het jaarlijkse Dickensfestijn evenement. Tijdens dit evenement gaat de stad en haar inwoners terug naar de tijd van de beroemden verhalen van Charles Dickens. De 19e eeuwse Engelse stad van Charles Dickens herleeft in volle glorie in het centrum van Deventer, een absolute must-have om eens mee te maken.

Overkomt u toch een ongeval tijdens een bezoek aan deze prachtige stad, of gewoon als inwoner, dan kunt u snel en gemakkelijk een afspraak maken met Schallenberg Letselschade.

Krijg letselschade hulp in Deventer