Doe de Letselscan

Letselschade Borne

Deskundig en professioneel

Hulp bij ongeval in Borne

Heeft u onlangs te maken gehad met een ongeval in het verkeer of op werk en u bent woonachtig in regio Borne? Maak dan gauw een afspraak met Schallenberg Letselschade in Borne voor juridische bijstand. Hoe eerder uw zaak bij ons brengt, hoe beter wij ons werk voor u kunnen doen om voor u een schadevergoeding voor uw letsel te claimen. Wij zoeken graag voor u uit of uw recht heeft op schadevergoeding aan de hand van enkele vragen , schade en ooggetuigen. Zodra wij verwachten dat we iemand aansprakelijk kunnen stellen voor uw schade, starten wij met u een kosteloos traject voor een rechtmatige schadevergoeding.

Letselschade jurist in Borne

Als letselschadejurist zitten we jaren in het vak en weten we precies waar we op moeten letten bij veelvoorkomende situaties zoals een auto ongeluk, een bedrijfsongeval, maar ook niet-tastbare schade wat we in juridisch vakjargon immateriële schade noemen.

Materiële schade is in principe altijd duidelijk zichtbaar en tastbaar. Dit kan de schade aan uw auto of fiets zijn, lichamelijke schade zoals een gebroken been of arm en de financiële kosten die het gevolg zijn van het ongeval of het gevolg zijn van een medische fout. Omdat deze schade meetbaar is, is het makkelijk en sneller te bepalen wat een redelijke schadevergoeding hiervoor is. Dit in tegenstelling tot immateriële schade voor het slachtoffer.

Laat ons u helpen
Schallenberg Letselschade Borne en Oldenzaal - buitengerechtelijke kosten bij letselschade verhalen - letselschade eibergen - personenschade specialist

Wat is dan immateriële schade?

Zoals eerder vermeld draait het bij immateriële schade om schade die niet zichtbaar is. Het is niet duidelijk meetbaar en dat maakt het lastig. Veel voorkomende ‘schade’ hebben betrekking op de pysche van de mens. Denk onder andere aan verdriet, angst, paniekaanvallen, onzekerheid en pijn. In deze situaties is het raadzaam dat u bijgestaan wordt door een ervaren jurist uit het team van Schallenberg Letselschade,die ervoor zal zorgen om te bewijzen dat deze klachten door het ongeval of een medische fout zijn ontstaan. De aansprakelijke partij,zal er namelijk alles aan doen om het tegendeel te bewijzen. De schadevergoeding dat uitgekeerd wordt aan het slachtoffer voor immateriële schade noemen we smartengeld.

De hoogte van de vergoeding is weer afhankelijk van verschillende onderdelen en dus een combinatie van materiële en immateriële schade. Wilt u weten wat de schadevergoeding is in uw situatie? Onze letselschade jurist in Borne kunt u direct bereiken via de chat, mail ,via whatsapp of telefonisch. Uiteraard kunt u ook langskomen, maar gelieve hiervoor een afspraak te maken.

Een rechtvaardige schadevergoeding

Kies voor onze juridische deskundigheid

Wat u nog moet weten is dat u niet per se letselschade advocaten in Borne nodig heeft om een schadevergoeding te kunnen opeisen van degene die het ongeluk heeft veroorzaakt. Onze juridische deskundigheid is meer dan voldoende om in de meeste gevallen de juiste vergoeding op te eisen. Een mooie bijkomstigheid is dat de kosten voor letselschade advies vallen onder materiële kosten en dus ook vergoed worden. Dit betekent dat u voor onze dienstverlening niets hoeft te betalen.

Ook in de buurt van Hengelo, Almelo, Rijssen en zelfs tot aan Deventer en Arnhem doen wij letselschade zaken voor cliënten door heel Nederland. Bel ons direct voor een kennismaking of doe de gratis quickscan!

Wat kunt u van ons verwachten?

We zijn een klein kantoor, maar zeer deskundig in ons vakgebied. We schakelen snel en hebben geen 9 tot 5 mentaliteit. Dat kunnen veel van onze klanten enorm waarderen. Onze letselschade jurist staat ingeschreven in het register als NIVRE register-expert Personenschade en houdt zich deskundig en actueel door het regelmatig volgen van bijeenkomsten en cursussen. Onze intentie is altijd om uw zaak zo snel mogelijk op te pakken en de doorlooptijd zo kort mogelijk te houden. Niemand zit te wachten op een langdurig traject. In geval wij moeten procederen kunnen wij de hulp inroepen van een letselschade advocaat in Borne of omgeving.

Bedrijfsongeval en letselschade?

Heel graag antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan