Doe de Letselscan

Scooterongeval meegmaakt?

Lees hier hoe u schadevergoeding kunt krijgen

Wat doe je na een scooterongeval?

Scooters zijn kwetsbaar in het verkeer en een fout is snel gemaakt. Je hoort het ook vaak in de media dat vooral jongeren vaak gewond raken. Na het ongeluk is het om te beginnen natuurlijk zeer belangrijk dat u de nodige medische hulp krijgt, vooral als gewond raakt door een aanrijding met een andere verkeersdeelnemer of scooterrijder. Alleen wat doet u hierna? Hoe zit het met de financiële gevolgen van het scooterongeval? Tenzij het een eenzijdig ongeluk betreft, is het belangrijk om een jurist in te schakelen. Als een ander (bestuurder van) schuldig is aan het ongeval (twee zijdig ongeval), zal de verzekeraar van deze partij de schade moeten vergoeden. Belangrijk is echter dat u ook daadwerkelijk alle schade vergoed krijgt bij een scooter ongeluk. Schakel daarom altijd een letselschadejurist in nadat er sprake is geweest van een serieus verkeersongeluk . Bij onze juristen bent u bij het juiste adres om de schade vergoed te krijgen ten hoogte van het wettelijk maximum.

Wat kan een letselschade jurist voor u betekenen?

Bij een scooterongeluk of botsing kunnen onze juristen u helpen om de schade in kaart te brengen die is opgelopen om een schadevergoeding te claimen. Denk bijvoorbeeld aan de medische kosten, maar ook aan de emotionele schade. Een ongeval kan namelijk een traumatische gebeurtenis zijn waar u ook op emotioneel gebied nog lang last van kunt hebben. Echt alle schade die u heeft geleden moet worden vergoed. Denk bijvoorbeeld ook aan de schade als gevolg van het inkomen dat u hebt misgelopen. En wat dacht u van de kosten die u hebt gemaakt om naar het ziekenhuis te komen? Zo zijn er tal van kostenposten die stuk voor stuk moeten worden genoteerd. Onze juristen helpen u om precies vast te stellen hoe hoog de schade is. Tip: vergeet ook niet om de politie te bellen en altijd een schadeformulier bij je te hebben.

Maak direct een afspraak ná het ongeval
scooterongeval in het verkeer

Alle schade wordt netjes vastgesteld bij aansprakelijkheid

Het voordeel van onze jurist is dat deze echt alle schade netjes met u bepaalt. Zo hoeft u niet bang te zijn dat u toch zelf opdraait voor een deel van de kosten van het ongeval. Daarnaast zal onze jurist ook bepalen hoeveel smartengeld u kunt opeisen. Smartengeld is het geld dat u ontvangt voor de emotionele schade. Ook daar is vaak sprake van, want het kan natuurlijk erg heftig zijn om een ongeluk mee te maken. Onze juristen die al meerdere vergelijkbare zaken hebben behandeld, hebben een goed beeld van hoeveel smartengeld er geëist kan worden. Vaak zullen we ook hoog inzetten. Zo is de kans ook groter dat er een hoog bedrag wordt uitgekeerd.

Welke jurist kan jou het best helpen?

Er zijn en hoop juristen die je kunt inschakelen na een ongeval. Belangrijk is dat u voor juristen kiest die ervaring hebben met letselschade. Zo weet u namelijk zeker dat de jurist ook een zo hoog mogelijk bedrag zal eisen. Daarom investeren wij veel tijd in onze cliënten om hun zo goed mogelijk te helpen met hun situaties. Wij verzamelen zoveel mogelijk klantenervaringen op Google, deze recensies kunt u hier rustig nalezen.

Kies voor deskundigheid en ervaring

Vele tevreden klanten ging u voor

Heeft u het idee dat uw huidige letselschadeadvocaat of jurist te weinig smartengeld eist? Dan kunt u altijd nog een second opinion aanvragen bij Schallenberg Letselschade. Mogelijk heeft uw voorgaande vertrouwenspersoon zaken over het hoofd gezien wat u geld kan gaan kosten.

Om uw zaak zo goed mogelijk te beoordelen plannen wij graag een vrijblijvende gesprek met u in. Ook kunt u online een Quickscan aanvragen via onze website zodat u meteen weet of uw zaak een kans van slagen heeft en of we kunnen bepalen wie aansprakelijk is voor de schade. U bent bij ons in goede handen! Lees ook eens relevante nieuws met onze blog berichten.

Hoe zit het met letsel in het verkeer?

Hulp bij een scooterongeluk?

Laat uw schade berekenen!

Doe de quickscan