Doe de Letselscan

Letselschade Expert

Gericht op persoonlijk advies met snelle beslissingen

Kantoor en werkwijze

Schallenberg Letselschade is een V.O.F in Enschede. Momenteel zijn er twee letselschade experts werkzaam bij Schallenberg Letselschade. Tijdens de gehele letselschadeprocedure staat u direct in contact met de letselschade-expert van uw letselschadedossier. Dit betekent voor u dat er snelle beslissingen worden genomen voor bijvoorbeeld een verkeersongeval.

De heer mr. I. (Dennis) Schallenberg (vennoot/letselschadejurist /NIVRE Register-Expert) is na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam werkzaam geweest bij een advocatenkantoor en een letselschadekantoor. De heer mr. I Schallenberg staat ingeschreven in het register van het NIVRE als NIVRE Register-Expert Personenschade. Klik hier. Dit betekent dat de heer mr. I. Schallenberg voldoet aan de kwaliteitsgarantie die het NIVRE hanteert op het gebied van personenschade/letselschade.

Door het jaarlijks voldoen aan NIVRE PE-punten (Permanente Educatie punten) middels het volgen van cursussen en seminars op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade wordt de kennis en kunde van Schallenberg Letselschade up-to-date gehouden.

Waarom zou ik gebruik maken van de diensten van Schallenberg Letselschade?

Degene die aansprakelijk is voor het ongeval aan een ander is hiervoor meestal verzekerd, waardoor de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij de zaak in behandeling zal nemen. Het is van groot belang dat u een goede belangenbehartiger in de arm neemt die ook NIVRE Register-Expert Personenschade is. Een verzekeringsmaatschappij wil namelijk zo weinig mogelijk uitkeren en daarnaast kan een letselschadeprocedure behoorlijk ingewikkeld zijn en veel tijd kosten. Het werk wat wij voor u doen zal u dus meer opbrengen.

 

Maak een afspraak
Werkwijze schallenberg letselschade Letselschadespecialist enschede hengelo en almelo & letselschade advies

Schallenberg Letselschade is vanaf het moment dat u het kantoor hebt ingeschakeld intensief betrokken bij uw zaak. Waar u bij andere letselschadekantoren vaak een dossiernummer bent, staat ons team voor een daadkrachtig persoonlijke aanpak van een ongeval.

Schallenberg Letselschade behandelt uw letselschadezaak met  de uiterste zorgvuldigheid en zorgt voor een uitstekende en adequate behandeling van uw letselschadezaak. Daarnaast zal Schallenberg Letselschade, niet geheel onbelangrijk, een maximale schadevergoeding voor u proberen te behalen voor de materiële schade die vanzelfsprekend geheel voor uzelf is!

U kunt dagelijks geheel vrijblijvend en kosteloos een afspraak maken voor een bespreking op kantoor of bij u thuis, maar voor slachtoffers is er altijd de mogelijkheid om te bellen voor gratis en geheel vrijblijvend advies.

Schallenberg Letselschade is werkzaam in geheel Nederland en heeft een groot cliëntenbestand buiten zijn eigen regio. Bekijk meer informatie voor uw regio:

Werkwijze Letselschade Expert

Een daadkrachtig persoonlijke aanpak

De werkwijze van Schallenberg Letselschade kenmerkt zich door een daadkrachtige en persoonlijke aanpak. Dit betekent dat u vanaf dag één betrokken bent in het verloop van onze (en uw) letselschadezaak.

Wanneer u ervoor heeft gekozen om u te laten bijstaan door Schallenberg Letselschade dan zal er na een kort intakegesprek (telefonisch of op kantoor) een vervolgafspraak worden gemaakt bij u thuis of, zoals u wilt, op een andere locatie. Tijdens deze vervolgafspraak zullen onder andere de volgende aspecten worden besproken:

  • de toedracht van het ongeval;
  • het letsel en de bijbehorende beperkingen die u ten gevolge van het ongeval hebt opgelopen;
  • de schadeposten;
  • uw sociale situatie; en
  • de vervolgstappen in uw letselschadezaak.

Na de vervolgafspraak zal, indien u Schallenberg Letselschade inschakelt,  een aansprakelijkstelling naar de aansprakelijke verzekeraar worden verstuurd. In de aansprakelijkstelling zal Schallenberg Letselschade ook direct een Voorschot Onder Algemene Titel (VOAT) verzoeken, zodat de eerste (medische) kosten voor u zijn gedekt.

Tijdens het verdere verloop van uw letselschadezaak staat Schallenberg Letselschade in nauw contact met zijn medisch adviseur. Deze medisch adviseur is verbonden aan Schallenberg Letselschade en is een arts die alle belangrijke medische gegevens opneemt. Zijn conclusies komen in uw dossier, zodat uw letselschade jurist er verder mee aan de slag kan. De medisch adviseur heeft overigens een beroepsgeheim. Uw gegevens worden dus enkel gebruikt voor uw letselschadezaak.

letselschade jurist enschede

Het proces van schadevergoeding claimen

Wanneer u volledig bent hersteld of wanneer er zogenoemd een medische eindtoestand is ontstaan (dit houdt in dat de verwachting is dat u niet verder zal herstellen, maar ook niet achteruit zal gaan), zal Schallenberg Letselschade, in overleg met u, uw zaak tot een eindafwikkeling brengen.

Wanneer overeenstemming is bereikt, dan zal een vaststellingsovereenkomst worden opgesteld. Wanneer u dan de vaststellingsovereenkomst dan hebt ondertekend, krijgt u de volledige schadevergoeding uitbetaald. Uiteraard na aftrek van het eerder uitgekeerde voorschot.

De werkwijze van Schallenberg Letselschade sluit aan bij de Gedragscode van de Letselschade Raad. Kik hier. Daarnaast staat de heer mr. I. Schallenberg ingeschreven als NIVRE register-Expert Personenschade in het register aan het NIVRE.

Bij Schallenberg Letselschade begrijpen we hoe overweldigend letselschade kan zijn. Als u slachtoffer bent, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op voor deskundig advies. Wij stellen uw zorgen centraal en bieden specialistische hulp bij het vaststellen van aansprakelijkheid en de gevolgen van uw letselschade. Onze werkwijze, gekenmerkt door kwaliteit en een persoonlijke aanpak, is bekroond met een keurmerk letselschade. Wilt u weten hoe wij werken en wat letselschade inhoudt? Bel ons en binnen 24 uur zullen we uw situatie beoordelen, gevolgd door een persoonlijke ontmoeting om u op de hoogte te stellen van de mogelijkheden.

Letselschade berekenen?

Vraag vrijblijvend een quickscan aan

Doe de quickscan