Doe de Quickscan

Register-Expert Personenschade
in Enschede

Gericht op persoonlijk advies met snelle beslissingen

Kantoor en werkwijze

Schallenberg Letselschade is een V.O.F in Enschede. Momenteel zijn er twee letselschadejuristen werkzaam bij Schallenberg Letselschade. Tijdens de gehele letselschadeprocedure staat u direct in contact met de behandelaar van uw letselschadedossier. Dit betekent voor u dat er snelle beslissingen worden genomen.

De heer mr. I. (Dennis) Schallenberg (vennoot/letselschadejurist /NIVRE Register-Expert) is na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam werkzaam geweest bij een advocatenkantoor en een letselschadekantoor. De heer mr. I Schallenberg staat ingeschreven in het register van het NIVRE als NIVRE Register-Expert Personenschade. Klik hier. Dit betekent dat de heer mr. I. Schallenberg voldoet aan de kwaliteitsgarantie die het NIVRE hanteert op het gebied van personenschade/letselschade.

Door het jaarlijks voldoen aan NIVRE PE-punten (Permanente Educatie punten) middels het volgen van cursussen en seminars op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade wordt de kennis en kunde van Schallenberg Letselschade up-to-date gehouden.

Waarom zou ik gebruik maken van de diensten van Schallenberg Letselschade?

Degene die aansprakelijk is voor het ongeval is hiervoor meestal verzekerd, waardoor de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij de zaak in behandeling zal nemen. Doordat een verzekeringsmaatschappij zo weinig mogelijk wil uitkeren en een letselschadeprocedure toch veel tijd kost en ingewikkeld kan zijn, is het voor u van groot belang dat u zowel een goede belangenbehartiger alsmede een NIVRE Register-Expert Personenschade in de arm neemt.

Maak een afspraak
Werkwijze schallenberg letselschade specialist enschede hengelo en almelo & letselschade advies

Schallenberg Letselschade is vanaf het moment dat u het kantoor hebt ingeschakeld intensief betrokken bij uw zaak. Waar u bij andere letselschadekantoren vaak een dossiernummer bent, staat Schallenberg Letselschade voor een daadkrachtig persoonlijke aanpak. Schallenberg Letselschade behandelt uw letselschadezaak met de uiterste zorgvuldigheid, zorgt voor een uitstekende en adequate behandeling van uw letselschadezaak en zal, niet geheel onbelangrijk, een maximale schadevergoeding voor u proberen te halen die vanzelfsprekend geheel voor u is! Letselschadekantoor Schallenberg neemt al uw zorgen uit handen, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw herstel!

U kunt dagelijks geheel vrijblijvend gratis een afspraak maken voor een bespreking op kantoor maar u kunt ook bellen voor gratis en geheel vrijblijvend advies.

Schallenberg Letselschade is werkzaam in geheel Nederland en heeft een groot cliëntenbestand buiten zijn eigen regio. Bekijk meer informatie voor uw regio:

Werkwijze

Een daadkrachtig persoonlijke aanpak

De werkwijze van Schallenberg Letselschade kenmerkt zich door een daadkrachtig persoonlijke aanpak. Dit betekent dat u vanaf dag één betrokken bent in het verloop van uw letselschadezaak.

Wanneer u ervoor heeft gekozen om u te laten bijstaan door Schallenberg Letselschade dan zal er na een intakegesprek (telefonisch of op kantoor) een vervolgafspraak worden gemaakt bij u thuis of, zoals u wilt, op een andere locatie. Tijdens deze vervolgafspraak zullen onder andere de volgende aspecten worden besproken:

  • de toedracht van het ongeval;
  • het letsel en de bijbehorende beperkingen die u ten gevolge van het ongeval hebt opgelopen;
  • de schadeposten;
  • uw sociale situatie; en
  • de vervolgstappen in uw letselschadezaak.

Naar aanleiding van de vervolgafspraak zal er een aansprakelijkstelling naar de aansprakelijke verzekeraar worden verstuurd. Na erkenning van de aansprakelijkheid door de aansprakelijke verzekeraar zal Schallenberg Letselschade verzoeken om een Voorschot Onder Algemene Titel (VOAT), zodat de eerste (medische) kosten voor u zijn gedekt.

Tijdens het verdere verloop van uw letselschadezaak staat Schallenberg Letselschade in nauw contact met zijn medisch adviseur. Deze medisch adviseur is verbonden aan Schallenberg Letselschade en is een arts die alle belangrijke medische gegevens opneemt. Zijn conclusies komen in uw dossier, zodat uw letselschade jurist er verder mee aan de slag kan. De medisch adviseur heeft overigens een beroepsgeheim. Uw gegevens worden dus enkel gebruikt voor uw letselschadezaak.

letselschade jurist enschede

Het proces van schadevergoeding claimen

Wanneer u bent hersteld zal Schallenberg Letselschade, in overleg met u, uw zaak tot een eindafwikkeling brengen. Dat gebeurt door de totale schade vast te stellen en een maximale schadevergoeding te claimen bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Wanneer een overeenstemming is bereikt dan zal een vaststellingsovereenkomst worden opgesteld. Wanneer u de vaststellingsovereenkomst bij akkoord hebt ondertekend, krijgt u de volledige schadevergoeding uitbetaald. Uiteraard na aftrek van het eerder uitgekeerde voorschot.

De werkwijze van Schallenberg Letselschade sluit aan bij de Gedragscode van de Letselschade Raad. Kik hier. Daarnaast staat de heer mr. I. Schallenberg ingeschreven als NIVRE register-Expert Personenschade in het register van het NIVRE.

Komt u in aanmerking voor letselschade vergoeding?

Vraag vrijblijvend een quickscan aan

Doe de quickscan
Open chat
Vragen?