Doe de Quickscan

Letselschade Eibergen en Groenlo

Wij zijn er voor u

Deskundig hulp als gevolg van een ongeval

Van letselschade is bekend dat financiële, lichamelijke of psychische schade het gevolg is van een ongeval. Dat kan op het werk gebeuren (bedrijfsongeval), in het verkeer of uiteraard in een privé situatie. Na een ongeval is de eerste prioriteit dat u zo snel mogelijk hulp krijgt en hersteld en eventueel revalideert. Vooral in een langere herstelperiode kunt u te maken krijgen met veel kosten voor bijvoorbeeld zorg, vervoer en materiële schadeherstel.

Hulp bij het krijgen van vergoeding voor (im)materiële schade

Bij materiële schade is het vrij duidelijk, want dat is zichtbaar en tastbaar. Denk hierbij aan schade aan uw auto of fiets, lichamelijke schade of  financiële kosten die komen kijken bij de nasleep van uw ongeval. Tastbare schade is duidelijk vast te stellen zodat het ook makkelijker is om een redelijke schadevergoeding te eisen van degene die het heeft veroorzaakt. Moeten we procederen? Dan kunnen we een letselschade advocaat (of advocaten) inschakelen uit ons eigen vertrouwde netwerk.

Maak een afspraak
Schallenberg Letselschade Borne en Oldenzaal - buitengerechtelijke kosten bij letselschade verhalen - letselschade eibergen - personenschade specialist

Wanneer een verkeersongeval?

Verkeersongevallen gebeuren (helaas) nog steeds te vaak. We spreken van een verkeersongeval als het ongeval daadwerkelijk plaatsvindt in het wegverkeer. Dus daar waar voetgangers, fietsers en motorvoertuigen zich verplaatsen. Een ongeval is een plotselinge gebeurtenis die lichamelijke of psychische schade, of schade aan eigendommen tot gevolg heeft. Denk wel aan het tijdig afsluiten van een SVI verzekering!

 

Schade aan eigendom en smartengeld claimen

Schade bij een letselongeval is onder te verdelen in materiële en immateriële schade. Bij materiële schade gaat het om de financiële schade zoals de kosten voor het herstellen van de schade aan uw auto. Bij immateriële schade gaat het om psychische of emotionele schade. Deze vorm van schadevergoeding wordt ook wel ‘smartengeld’ genoemd.

Juridisch advies bij letselschade Eibergen of Groenlo

Onze adviseurs staan voor u klaar

Wanneer het ongeluk door iemand anders is veroorzaakt is het mogelijk om schadevergoeding te krijgen voor zowel materiële als immateriële schade. Deze vergoeding kan betrekking hebben op alle kosten ten gevolge van een ongeval.

Bij Schallenberg letselschade in Eibergen, Groenlo of Winterswijk staan ons team van specialisten voor u klaar om de veroorzaker van het ongeval aansprakelijk te stellen, want alleen dan kunt u beroep doen op letselschadevergoeding.

Welke voordelen geniet u bij ons:

  • Gratis deskundig juridisch advies
  • 100% schadevergoeding
  • Altijd persoonlijke aanpak
  • Goed contact met een ervaren en deskundig letselschadejurist
  • Schadevergoeding wordt rechtstreeks aan u voldaan
  • Voor zaken ook bereikbaar ná 17.00 uur

Slachtoffer van een verkeersongeval

Voor slachtoffers van verkeersongevallen is er een speciaal Vereniging Verkeersslachtoffers waar u uw leed kunt delen met logenoten. Voor traumaklachten (angst, herbeleving, stress) adviseren wij u op contact op te nemen met een deskundige via bijvoorbeeld het Psychotrauma Diagnose Centrum. Lees meer over hulp bij ongeval.

Wilt u graag meer informatie ontvangen voor een letselzaak en deskundig advies krijgen over de juiste vervolgstappen? Maak dan gauw een afspraak met Dennis Schallenberg  van Schallenberg Letselschade. Wij helpen u graag verder.

Meer weten? Bekijk ons animatiefimpje!

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan
Open chat
Vragen?