Doe de Letselscan

Waar u ons kunt vinden

Letselschade in Werkgebied Gelderland

Letselschade Arnhem

letselschade in Arnhem

Het werkgebied van Schallenberg Letselschade in Gelderland omvat natuurlijk de hoofdstad Arnhem. Wist u dat Arnhem gevestigd is aan de rivier de Nederrijn, de IJssel én de Sint-Jansbeek? Ook de dorpen Elden en Schaarsbergen behoren tot de gemeente Arnhem.

Een regio waar ca. 450.000  inwoners toegang hebben tot de kennis en advies van Schallenberg Letselschade. Zoekt u letselschade hulp in Arnhem? Bel ons dan direct!

Letselschade Nijmegen

Beroemd om die ene brug

letselschade nijmegen

Samen met Arnhem behoort Nijmegen tot de grootste steden in Gelderland. Nijmegen behoort tot de oudste steden van Nederland met een geschiedenis die meer dan 2000 jaar teruggaat. In het Romeinse Rijk kreeg het als ‘Ulpia Noviomagus Batavorum’ al rond het jaar 100 marktrechten. In 1230 werd Nijmegen vrije rijksstad en in 1402 zelfs een echte hanzestad. Beroemd werd de stad ook door Operation Market Garden in de 2e wereldoorlog en de slag om de beroemde Waalbrug over de Waal.

Ook in deze stad staan de adviseurs klaar voor raad en daad als het gaat om personenschade en letselschade zaken in Nijmegen.

Letselschade Apeldoorn

letselschade apeldoorn

Apeldoorn geniet van een gunstige ligging in Nederland. Centraal in het land, uitstekend verbonden met alle grote snelwegen en nabij het prachtige groene hart van Nederland, de Veluwe. Ook is het de locatie van misschien wel het meest bekende paleis van ons Koningshuis: Paleis het Loo.

De adviseurs van Schallenberg Letselschade behandelen regelmatig zaken voor cliënten uit die regio. Bent u daarom woonachtig in of nabij Apeldoorn en zoekt u een letselschade jurist? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende kennismaking.

 

Krijg letselschade hulp in Apeldoorn