Doe de Letselscan

Letselschade in Nijmegen

Wij helpen u snel op weg!

Krijg nu hulp bij Letselschade in Nijmegen

Ieder jaar gebeuren er nog steeds veel ongelukken in het verkeer en op de werkvloer met tijdelijke of permanente fysieke en/of mentale schade. Ieder ongeluk is er één te veel en het kan een vervelende situatie opleveren voor het slachtoffer. Het belangrijkste is dat u en eventuele anderen ongedeerd blijven. Bent u niet de veroorzaker van het ongeluk, maar is er een duidelijke verantwoordelijke voor de schade? Dan kunt u een beroep doen op de expertise van Schallenberg Letselschade in Nijmegen door een afspraak te maken via onze website.

Een deskundig team met jarenlange ervaring

Bij Schallenberg Letselschade in Nijmegen krijgt u deskundige hulp bij letselschade veroorzaakt door verkeersongevallen, arbeidsongevallen of andere incidenten die leiden tot lichamelijk letsel. Ons ervaren team biedt ondersteuning bij het navigeren door de medische en juridische complexiteiten die volgen na een ongeval. Of het nu gaat om het claimen van schadevergoeding of het navigeren door het proces met verzekeraars, wij staan voor u klaar. Bij Schallenberg Letselschade werken toegewijde letselschade juristen met jarenlange kennis en ervaring op het gebied personenschade en het bijstaan van cliënten die een ongeluk hebben gehad in het verkeer of op het werk. Het is voor ons ontzettend belangrijk dat wanneer een ongeluk plaatsvindt, wij zo snel mogelijk in beeld komen zodat u op de best mogelijke manier kunnen bijstaan. Wanneer het duidelijk is dat u niet de veroorzaker bent van de schade, kunnen wij een vergoeding claimen op de degene die het ongeluk heeft veroorzaakt. De hoogte van deze vergoeding is afhankelijk van diverse factoren. Bel ons direct voor professioneel advies en ondersteuning, zodat u zich kunt richten op uw herstel terwijl wij zorgen voor de juridische aspecten. Onze aanpak is persoonlijk en afgestemd op uw unieke situatie, waarbij wij streven naar het beste resultaat voor u als cliënt.

Maak online een afspraak
letselschade nijmegen

Hulp bij het opstellen van de letselschade in Nijmegen

Wanneer u betrokken bent bij een ongeluk, is het belangrijk om te bepalen wie de aansprakelijke partij is van letselschade. Als u niet degene bent die ervoor heeft gezorgd dat het ongeval heeft plaatsgevonden, dan kunt u de schade die u heeft opgelopen verhalen op de verantwoordelijke. Hierbij gaat het om zowel de materiële als immateriële schade. De materiële schade is vaak makkelijker te bepalen, omdat dit gaat over de kosten die u moet maken om schade aan bijvoorbeeld uw auto te laten repareren, of de operatiekosten wanneer u naar het ziekenhuis moest vanwege bijvoorbeeld een breuk, kosten van huishoudelijke hulp, kneuzing of een opname ter controle.

Immateriële schade is vaak lastiger te bepalen, omdat het hier gaat om zaken die niet met een operatie behandeld kunnen worden. Denk hier aan psychologische schade, zoals het oplopen van een trauma. Voor de meeste mensen is het daarom ontzettend lastig te bepalen wat wel en wat niet vergoed mag worden. Daarom ondersteunen wij graag om te zien waar u recht op heeft en voor welk bedrag. Reken op juridisch advies om zeker te weten dat daadwerkelijk aanspraak maakt op hetgeen waar u in uw recht staat.

Altijd persoonlijk betrokken

Bereikbaar óók buiten kantoortijden

Letselschade in Nijmegen wordt door ons zorgvuldig behandeld, waarbij we u altijd op de hoogte houden. Daarom staan wij voor u klaar in alle aspecten van letselschadeproces. Van het opstellen van het schadeformulier, het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke tot rechtsbijstand tijdens een rechtszaak. Daarbij komt ook nog kijken dat wij er ook echt op toezien dat bij letselschade daadwerkelijk wordt betaald. Wij verhalen de kosten van rechtsbijstand op de verantwoordelijke, waardoor deze direct aan ons moet betalen. In het geval we moeten procederen kunnen we een letselschade advocaat Nijmegen inschakelen. Dit gebeurd veelal bij zaken met een medische fout.

U kunt er daardoor zeker van zijn dat de vergoeding waar u recht op heeft, ook daadwerkelijk uitgekeerd wordt. Wij zijn pas klaar met de verantwoordelijke partij wanneer alles volgens de uitspraak van de rechter is voldaan en komen extra in actie wanneer de verantwoordelijke partij niet aan de betalingsplicht voldoet. U kunt er bij ons zeker van zijn dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft, zonder dat u zelf achter uw geld aan hoeft te gaan. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich zo snel mogelijk kunt richten op het herpakken van uw leven. Neem vrijblijvend contact met ons op via mail of plan voor een (online)ontmoeting een online afspraak in. Dan gaan we direct en altijd voor u aan het werk! Ons kantoor bevindt zich in Enschede – maar we werken voor cliënten uit heel Nederland waar onze letselschade juristen (geen letselschade advocaten) voor u klaarstaan. Vind ons ook in Arnhem.

Hoe zit het met letsel in het verkeer?

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan