Doe de Quickscan

Letselschade in Arnhem

U heeft recht op een jurist!

Letselschade in Arnhem – wij zijn er voor u

Het overkomen van een ongeluk waarbij u letsel hebt opgelopen kan een heftige gebeurtenis zijn. Het belangrijkste is zorg dragen dat u en de ander(en) ongedeerd zijn. De situatie wordt een stuk lastiger als u niet de verantwoordelijke bent maar een slachtoffer van letselschade door bijv. een verkeersongeval.

Wanneer is gebleken dat de andere partij bij u letselschade heeft veroorzaakt, kunt u deze verhalen op de verantwoordelijke. Dit is voor de meeste mensen niet zo eenvoudig, aangezien het lastig kan zijn te bepalen wat u kunt verhalen (aansprakelijkheid) en welk bedrag hierbij hoort (hoogte van de letselschadevergoeding).

 

Ontmoet onze letselschade-experts van Schallenberg Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen in Arnhem of omgeving door een verkeersongeval of een bedrijfsongeval? Dan helpen de experts van Schallenberg u – het slachtoffer – graag kosteloos met deskundig juridisch advies van onze juristen bij het verhalen van uw schade.

Wij hebben veel ervaring en zijn gespecialiseerd in het afhandelen van letselschade zaken. Wij kunnen ervoor zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Voor het krijgen van een schadevergoeding in uw beste voordeel zit u dus bij ons goed! Bij zaken zoals een medische fout moet er vaak geprocedeerd worden waarbij het gaat om hoge bedragen. In zulke gevallen werken wij samen met een letselschade advocaat Arnhem een letselschadevergoeding te claimen die past bij de schade.

Maak vrijblijvend een afspraak
letselschade in Arnhem

Hulp bij het opstellen van de letselschade in Arnhem

Wanneer u betrokken bent bij een ongeluk, is het belangrijk om te bepalen wie hier verantwoordelijk voor is. Als u niet degene bent die ervoor heeft gezorgd dat het ongeval heeft plaatsgevonden, dan kunt u de schade die u heeft opgelopen verhalen op de verantwoordelijke. Hierbij gaat het om zowel de materiële als immateriële schade. De materiële schade is vaak makkelijker te bepalen, omdat dit gaat over de kosten die u moet maken om schade aan bijvoorbeeld uw auto te laten repareren, of de operatiekosten wanneer u naar het ziekenhuis moest vanwege bijvoorbeeld een breuk, kosten van huishoudelijke hulp, kneuzing of een opname ter controle.

Immateriële schade is vaak lastiger te bepalen, omdat het hier gaat om zaken die niet met een operatie behandeld kunnen worden. Denk hier aan psychologische schade, zoals het oplopen van een trauma. Voor de meeste mensen is het daarom ontzettend lastig te bepalen wat wel en wat niet vergoed mag worden. Daarom ondersteunen wij graag om te zien waar u recht op heeft en voor welk bedrag. Reken op deskundig advies om zeker te weten dat daadwerkelijk aanspraak maakt op hetgeen waar u in uw recht staat.

Wij zijn er voor, tijdens en na het proces

Krijg persoonlijke service via Schallenberg Letselschade

Letselschade in Arnhem wordt door ons op de beste manier behandeld. Wij staan voor u klaar in alle aspecten van letselschadeproces. Van het opstellen van het schadeformulier, het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke tot rechtsbijstand tijdens een rechtszaak. Wij houden u het hele proces op de hoogte over de stand van zaken in jouw dossier. Daarbij komt ook nog kijken dat wij er ook echt op toezien dat bij letselschade daadwerkelijk wordt betaald. Wij verhalen de kosten van rechtsbijstand op de aansprakelijke, waardoor deze direct aan ons moet betalen. Dit is bepaald op grond van de wet, namelijk artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek. Letselschade claimen met onze dienstverlening kost u dus niets!

U kunt er zeker van zijn dat de vergoeding waar u recht op heeft, ook daadwerkelijk uitgekeerd wordt door de aansprakelijke partij. Wij regelen alles voor u, zodat u zich zo snel mogelijk kunt richten op het herpakken van uw leven. Neem dan contact met ons op via mail of plan voor een (online)ontmoeting een online afspraak in. Dan gaan we direct en altijd voor u aan het werk. Het ook niet nodig dat u altijd letselschade advocaten benaderd voor uw zaak. Als deskundige juristen kunnen wij u snel en adequaat helpen. Ook bieden wij hulp in regio Nijmegen.

Meer weten over letsel in het verkeer? Bekijk de video

Direct contact met een jurist?

Voor meer informatie, doe de quickscan

Vraag aan!