Doe de Quickscan

Letselschade in Arnhem

Laat u deskundig bijstaan

Letselschade in Arnhem – wij staan voor u klaar

Het krijgen van een ongeluk is een lastige situatie of slachtoffer zijn van een medische fout. Het belangrijkste is ervoor zorgen dat u en de ander(en) ongedeerd zijn. De situatie wordt een stuk lastiger als u niet de verantwoordelijke bent, maar een slachtoffer bij letselschade bij bijv. een verkeersongeval. Wanneer is gebleken dat de andere partij bij u letselschade heeft veroorzaakt, kunt u deze verhalen op de verantwoordelijke. Dit is voor de meeste mensen niet zo eenvoudig, aangezien het lastig kan zijn te bepalen wat u kunt verhalen (aansprakelijkheid) en welk bedrag hierbij hoort (hoogte van de letselschadevergoeding).

Ontmoet onze letselschade adviseurs

Heeft u letselschade opgelopen in Arnhem of omgeving zoals een whiplash of bedrijfsongeval? Dan helpen de letselschade adviseurs van Schallenberg u graag met juridisch advies en het schadeproces. Wij hebben veel ervaring én zijn gespecialiseerd in het afhandelen van letselschade zaken en kunnen ervoor zorgen dat u de vergoeding krijgt waar u recht op heeft. Voor het krijgen van een schadevergoeding in uw beste voordeel zit u dus bij ons goed! Een letselschade advocaat Arnhem is niet noodzakelijk. Maar in het geval wij moeten procederen beschikken wij over de juiste contacten om altijd een goede juridische zaak te kunnen starten.

Maak vrijblijvend een afspraak
advies in letselschade doetinchem arnhem en letselschade jurist apeldoorn

Hulp bij het opstellen van de letselschade in Arnhem

Wanneer u betrokken bent bij een ongeluk, is het belangrijk om te bepalen wie hier verantwoordelijk voor is. Als u niet degene bent die ervoor heeft gezorgd dat het ongeval heeft plaatsgevonden, dan kunt u de schade die u heeft opgelopen verhalen op de verantwoordelijke. Hierbij gaat het om zowel de materiële als immateriële schade. De materiële schade is vaak makkelijker te bepalen, omdat dit gaat over de kosten die u moet maken om schade aan bijvoorbeeld uw auto te laten repareren, of de operatiekosten wanneer u naar het ziekenhuis moest vanwege bijvoorbeeld een breuk, kosten van huishoudelijke hulp, kneuzing of een opname ter controle.

Immateriële schade is vaak lastiger te bepalen, omdat het hier gaat om zaken die niet met een operatie behandeld kunnen worden. Denk hier aan psychologische schade, zoals het oplopen van een trauma. Voor de meeste mensen is het daarom ontzettend lastig te bepalen wat wel en wat niet vergoed mag worden. Daarom ondersteunen wij graag om te zien waar u recht op heeft en voor welk bedrag. Reken op juridisch advies om zeker te weten dat daadwerkelijk aanspraak maakt op hetgeen waar u in uw recht staat.

Voor, tijdens en na het proces

Krijg persoonlijke service via Schallenberg Letselschade

Letselschade in Arnhem wordt door ons op de beste manier behandeld, zodat u ook u in de toekomst op hoogte wordt gehouden. Daarom staan wij voor u klaar in alle aspecten van letselschadeproces. Van het opstellen van het schadeformulier, het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke tot rechtsbijstand tijdens een rechtszaak. Daarbij komt ook nog kijken dat wij er ook echt op toezien dat bij letselschade daadwerkelijk wordt betaald. Wij verhalen de kosten van rechtsbijstand op de verantwoordelijke, waardoor deze direct aan ons moet betalen. In het geval we moeten procederen kunnen we een letselschade advocaat of advocaten kantoor in Arnhem inschakelen.

U kunt er daardoor zeker van zijn dat de vergoeding waar u recht op heeft, ook daadwerkelijk uitgekeerd wordt. Wij zijn pas klaar met de verantwoordelijke partij wanneer alles volgens de uitspraak van de rechter is voldaan en komen extra in actie wanneer de verantwoordelijke partij niet aan de betalingsplicht voldoet. U kunt er bij ons zeker van zijn dat u de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft, zonder dat u zelf achter uw geld aan hoeft te gaan. Wij regelen alles voor u, zodat u zich zo snel mogelijk kunt richten op het herpakken van uw leven. Neem contact met ons op via mail of plan voor een (online)ontmoeting een online afspraak in. Dan gaan we direct en altijd voor u aan het werk!

Meer weten over letsel in het verkeer? Bekijk de video

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan
Open chat
Vragen?