Doe de Quickscan

Het team

Wij behandelen diverse verschillende letselschadezaken. Voorbeelden hiervan zijn: verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, ongevallen veroorzaakt door een dier en ongevallen veroorzaakt door een gebrekkig product.

Daarnaast zijn we er voor de particulier alsmede de zelfstandig ondernemer die letsel hebben opgelopen door een ongeval. Wat we van groot belang vinden bij ons kantoor is dat er goed en transparant gecommuniceerd wordt met de cliënt. We zijn in principe te allen tijde bereikbaar. U kunt telefonisch contact opnemen, per whatsapp alsmede per e-mail, dus ook na 17.00!

Ook vinden wij het van belang dat wij al die zaken regelen waar de cliënt op dat moment behoefte aan heeft, zoals bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, fysiotherapie of hulpmiddelen, zodat de cliënt zich volledig kan focussen op zijn/ haar herstel. Het geeft ons grote voldoening om voor cliënten een gepaste schadevergoeding te regelen en dat zij tevreden zijn over de behandeling en de afwikkeling van de letselschadezaak.

jurist Dennis Schallenberg

Dennis Schallenberg

Register-Expert Personenschade

06-53772363

Sinds 1 april 2021 ben ik werkzaam als letselschadejurist bij Schallenberg Letselschade. Ik heb in 2019 de opleiding Hbo – Rechten afgerond en sindsdien heb ik ervaring in het juridische werkveld. Daarnaast heb ik zelf een aantal jaren geleden een ongeval meegemaakt. Door mijn eigen ervaring weet ik hoeveel er op dat moment op je afkomt en hoe belangrijk het is dat je bij dit proces goed wordt bijgestaan. Het geeft mij dan ook veel voldoening als cliënten tijdens en na het afwikkelingen van de letselschadezaak tevreden zijn!

Na mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam ben ik werkzaam geweest bij een advocatenkantoor en een letselschadekantoor. Eind 2014 ben ik mijn eigen letselschadekantoor Schallenberg Letselschade begonnen. Sinds mei 2021 sta ik ingeschreven in het register van het NIVRE als Register-Expert Personenschade. Dit betekent dat ik voldoe aan de kwaliteitseisen die het NIVRE hanteert voor de behandeling van letselschadezaken.