Doe de Letselscan

Het team

Wij behandelen diverse verschillende letselschadezaken. Voorbeelden hiervan zijn: verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, ongevallen veroorzaakt door een dier en ongevallen veroorzaakt door een gebrekkig product.

Daarnaast zijn we er voor de particulier alsmede de zelfstandig ondernemer die letsel hebben opgelopen door een ongeval. Wat we van groot belang vinden bij ons kantoor is dat er goed en transparant gecommuniceerd wordt met de cliënt. We zijn in principe te allen tijde bereikbaar. U kunt telefonisch contact opnemen, per whatsapp alsmede per e-mail, dus ook na 17.00!

Ook vinden wij het van belang dat wij al die zaken regelen waar de cliënt op dat moment behoefte aan heeft, zoals bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, fysiotherapie of hulpmiddelen, zodat de cliënt zich volledig kan focussen op zijn/ haar herstel. Het geeft ons grote voldoening om voor cliënten een gepaste schadevergoeding te regelen en dat zij tevreden zijn over de behandeling en de afwikkeling van de letselschadezaak.

Vacature Jurist Letselschade enschede

Vacature Jurist Letselschade

Letselschadejurist

053-8900945

jurist Dennis Schallenberg - uw letselschade expert - lees meer over Smartengeldgids

Dennis Schallenberg

Register-Expert Personenschade

06-53772363

Is het jouw passie om mensen bij te staan? Wil jij vanuit jouw juridische kennis en dienstverlenende instelling/mind-set zorgen dat jouw cliënt krijgt waar hij of zij recht op heeft? Dan ben jij wellicht het talent die wij zoeken! Klik hier voor de vacature.

Na mijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam ben ik werkzaam geweest bij een advocatenkantoor en een letselschadekantoor. Eind 2014 ben ik mijn eigen letselschadekantoor Schallenberg Letselschade begonnen. Sinds mei 2021 sta ik ingeschreven in het register van het NIVRE als Register-Expert Personenschade. Dit betekent dat ik voldoe aan de kwaliteitseisen die het NIVRE hanteert voor de behandeling van letselschadezaken.