Doe de Letselscan

Privacyverklaring

Privacyverklaring Schallenberg Letselschade

De aard van onze bedrijfsactiviteiten verlangt van ons dat wij bepaalde persoonsgegevens verwerken. In deze privacyverklaring informeert Schallenberg Letselschade u over de wijze
waarop Schallenberg Letselschade als verwerkingsverantwoordelijke met uw persoonsgegevens omgaat. Schallenberg Letselschade verwerkt met de grootst mogelijke zorgvuldigheid alle tot haar beschikking gestelde dan wel door haar verzamelde persoonsgegevens. Download onze privacyverklaring in pdf.

1. Welke persoonsgegevens verwerken wij?
Onder ”persoonsgegevens” wordt alle informatie verstaan, waarmee een natuurlijke persoon (”de betrokkene”) (indirect) kan worden geïdentificeerd of identificeerbaar is. De
persoonsgegevens die wij van u kunnen verwerken, zijn onder meer:

  • Naam, volledige voorna(a)m(en), voorletter(s), titulatuur en/of geslacht;
  • Adres en woonplaats;
  • E-mailadres, (mobiele) telefoonnummer, faxnummer;
  • Het bedrijf waar u werkt en/of uw functie;
  • Aanvullende persoonsgegevens zoals identiteitsbewijs, geboortedatum, nationaliteit
    en huwelijkse staat;
  • Financiële informatie, zoals uw bankrekeningnummer en/of inkomensgegevens en/of
    fiscale gegevens;
  • Het IP-adres van het apparaat waarmee u onze website bezoekt;
  • Sollicitatiegegevens;
  • Alle overige persoonsgegevens die wij van of over u verkrijgen of die wij zelf kunnen
    opvragen en die wij gebruiken voor de hierna genoemde doelstellingen.

Bijzondere persoonsgegevens
Wij leggen, na het verkrijgen van uw toestemming, gegevens vast over uw gezondheid, bijvoorbeeld informatie van behandelend artsen en therapeuten maar ook adviezen van medisch adviseurs en keurend artsen, teneinde uw medische schade (letselschade) te kunnen vaststellen en te onderbouwen en te verhalen op een aansprakelijke tegenpartij. Wij gebruiken uw BSN om uw identiteit vast te stellen en deze, na uw toestemming, door te geven aan de aansprakelijke (WA)verzekeraar.

2. Hoe verkrijgen wij persoonsgegevens?
Wij verkrijgen uw persoonsgegevens indien u deze aan ons verstrekt, bijvoorbeeld in het geval u ons verzoekt uw dossier te behandelen, als u onze website bezoekt, een formulier op onze website invult, bij ons solliciteert en/of in dienst treedt, een offerte bij ons opvraagt of indien wij (telefoon)gesprekken met u voeren, WhatsAppen, sms-en, chatten via de website en/of e-mailcontact met u hebben. Ook ontvangen wij persoonsgegevens en bijzondere persoonsgegevens van bijvoorbeeld een beroepsaansprakelijkheids- en/of rechtsbijstandsen/ of arbeidsongeschiktheidsverzekeraar en/of een aansprakelijke partij in persoon en/of zijn/haar aansprakelijkheidsverzekeraar en/of eventuele door de hierboven genoemden ingeschakelde derden en/of beroeps- en/of branchevereniging(en), ten behoeve van de behandeling van uw dossier. Ook putten wij informatie uit openbare bronnen en/of websites.

3. Waarvoor verwerken wij persoonsgegevens?
Wij verwerken persoonsgegevens ten behoeve van onze dienstverlening en samenwerkingen. Concreet verwerken wij uw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Behandeling van letselschadedossiers: Wij verwerken gegevens die nodig zijn voor de voorbereiding, uitvoering en afronding van
    letselschadedossiers.
  • Nakoming van wettelijke verplichtingen en (beroeps)regels: Wij verwerken persoonsgegevens om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en voor ons
    geldende beroepsregels, zoals identificatie, controle van gegevens, administratieve vereisten
    en/of bewaartermijnen.

4. Op welke gronden verwerken wij persoonsgegevens?
Wij verwerken uw persoonsgegevens alleen als daarvoor een rechtsgrond bestaat, namelijk:
1. voor de uitvoering van een overeenkomst;
2. vanwege een wettelijke verplichting;
3. met uw toestemming;
4. vanwege een gerechtvaardigd belang.
5. Met wie delen wij persoonsgegevens?

Ten behoeve van de uitvoering van de opdracht kan het mogelijk zijn dat wij uw persoonsgegevens moeten delen met derde partijen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan verzekeraars, medisch adviseur of een tegenpartij. Wij kunnen persoonsgegevens delen in de volgende gevallen:
1. Om onze diensten te kunnen verlenen;
2. Om aan wettelijke verplichtingen te kunnen voldoen;
3. Bij inschakeling van externe leveranciers zoals bijvoorbeeld onze ICT-leverancier.

Indien een derde uw persoonsgegevens verwerkt als verwerker van Schallenberg Letselschade dan sluiten wij met deze partij een verwerkersovereenkomst conform de eisen van de AVG. Indien een partij een (zelfstandige) verwerkingsverantwoordelijke is, dan is deze eveneens verantwoordelijk voor de verwerking van de betreffende gegevens en voor de naleving van de AVG.

6. Hoe lang bewaren wij persoonsgegevens?
Schallenberg Letselschade houdt de wettelijke bewaartermijnen aan. In ieder geval bewaren wij uw persoonsgegevens niet langer dan nodig is voor het doel waarvoor wij deze verwerken.

7. Hoe zijn de persoonsgegevens beveiligd?
Schallenberg Letselschade heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging van uw persoonsgegevens te voorkomen. Als u specifieke vragen heeft over de beveiliging van uw persoonsgegevens of als u misbruik ervan vermoedt, dan kunt u contact met ons opnemen via info@schallenberg-letselschade.nl

8. Welke rechten heeft u?
U heeft het recht op inzage, aanpassing en verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarnaast heeft u het recht op dataportabiliteit. Dat betekent dat u uw gegevens gemakkelijk moet kunnen ontvangen om deze door te geven aan andere organisaties. Om uw persoonsgegevens in te zien, te verwijderen, te corrigeren, of om het recht op dataportabiliteit uit te oefenen, kunt u een e-mail sturen naar info@schallenbergletselschade.nl. Schallenberg Letselschade kan u vragen u te identificeren aan de hand van een geldig identiteitsbewijs, voordat wij uw verzoek in behandeling nemen. Wij zullen binnen vier (4) weken schriftelijk reageren op uw verzoek.

9. Contact
Indien u vragen en/of klachten heeft over onze gegevensverwerking, dan verzoeken wij u dit zo snel mogelijk te melden via info@schallenberg-letselschade.nl . Uiteraard hopen wij u daarbij zoveel mogelijk van dienst te kunnen zijn. Daarnaast heeft u de mogelijkheid een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link (https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteitpersoonsgegevens/tip-ons)

10. Wijzigingen privacyverklaring
De regels rondom de bescherming van persoonsgegevens en onze dienstverlening kunnen wijzigen. Schallenberg Letselschade behoudt zich dan ook het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze privacyverklaring. Deze verklaring is voor het laatst gewijzigd op 10 oktober 2018.

11. Facebook pixel
Op deze website kunnen knoppen of links zijn opgenomen om pagina’s, artikelen of delen op de sociale netwerken Facebook, LinkedIn of Twitter te kunnen promoten. Ook kunnen er koppelingen en knoppen zijn naar andere providers. Deze knoppen worden gerealiseerd door code die wordt aangeleverd door Facebook, LinkedIn of Twitter zelf. Deze code plaatst onder meer een cookie. Leest je de privacyverklaring van Facebook, LinkedIn en Twitter (die regelmatig kunnen wijzigen) om te zien wat zij met je persoonsgegevens doen. De Facebook pixel zorgt ervoor dat wij jou, indien je bij Facebook bent ingelogd, relevante advertenties op Facebook kunnen tonen en het resultaat kunnen meten.

Natalie Klaring
Natalie Klaring
1713527804
Direct fijn en goed contact gekregen!
T S.
T S.
1706817203
In 2022 kreeg ik een auto-ongeluk en zocht ik een letselschade specialist. Ik kwam al gauw terecht bij Schallenberg Letselschade en ik ben uiteindelijk zeer goed geholpen. Duidelijkheid, transparantie en bereikbaarheid (te allen tijden) staan bij Schallenberg Letselschade hoog in het vaandel. Bedankt!
Nienke Bolster
Nienke Bolster
1706543791
Ik ben goed geholpen door Dennis. Werd op de hoogte gehouden van alles en vond het contact erg prettig!
Rmys Trpnc
Rmys Trpnc
1699626642
Ik ben heel goed geholpen door Kim! Communicatie onderling was top, snelle reactie en handeling & mijn zaak duurde minder lang dan verwacht. Super fijn!
fair sanitair
fair sanitair
1699364872
Jessica Hoffmann Tielman
Jessica Hoffmann Tielman
1692347500
Nadat ik in mei werd aangereden, kwam ik via een collega in contact met Schallenberg Letselschade.Ik ben zeer goed geholpen en bij gestaan door hun.Dankzij de inzet van Kimly is alles naar mijn tevredenheid afgesloten. Dank daarvoor!!
Marlieke Koops
Marlieke Koops
1691563349
Nadat ik als fietser aangereden was door een auto, heb ik gelijk contact gezocht met Schallenberg Letselschade. Ik had van verschillende mensen zeer goede verhalen over hem gehoord. Niks bleek minder waar. Schallenberg Letselschade is goed te bereiken, zo kreeg ik vaak in de avond al snel een reactie. Ze hanteren niet echt een 8:00 tot 17:00 mentaliteit. Meneer Schallenberg neemt alles over rondom het contact met de tegenpartij of extra kosten die ik moest maken. Hij neemt alle tijd om alles aandachtig waar te nemen en uit te zoeken. Dat gaf mij rust, waardoor ik mij volledig kon focussen op mijn herstel.Via deze weg wil ik Schallenberg Letselschade schade nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.
Serenay K
Serenay K
1688992901
Ik kan Schallenberg niet genoeg aanbevelen! Ze hebben me fantastisch geholpen bij mijn letselschadezaak en waren altijd vriendelijk en behulpzaam. Hun expertise en professionaliteit waren echt indrukwekkend. Bedankt voor alles!
Patrick Dike
Patrick Dike
1687886280
Snel, transparant & reëel.Bij Schallenberg denken ze met je mee uit belang van het slachtoffer.Snelle schakelingen tussen partijen, dus niet al te lang hoeven wachten op antwoord.Veel inlevingsvermogen voor het slachtoffer wat voor mij heel prettig voelde.Ze nemen ook echt de tijd voor je, staan paraat via telefoon, whatsapp of mail.
Youri Verbon
Youri Verbon
1685741838
Tijdens mijn zaak dat een jaar gelopen heeft, ben ik altijd goed geholpen. Communicatie was altijd goed en ik wist elke keer wat ik kon verwachten. Staan altijd klaar om je te helpen, ook buiten kantooruren om.
golst016
golst016
1685715130
Jolize Nijenhuis
Jolize Nijenhuis
1685698759
Erg fijne ervaring gehad bij Schallenberg letselschade. Mijn zaak is goed opgepakt en afgerond. Goede communicatie!
Ida Ten Tusscher
Ida Ten Tusscher
1685603498
Ze hebben voor ons opgetreden als letselschadeadvocaten. Nooit geweten welke spelletjes zich achter de schermen afspeelde bij de tegenstanders. Letsel tegenover een gepaste vergoeding. Kimly, onze advocate, heeft meer dan goed gestreden voor ons. Ik ben nog steeds van mening dat de vergoeding de schade niet dekt, Kimly ook niet en wilde de strijd verder aangaan maar wij hebben zelf besloten, om het te kunnen laten rusten, het laatste bod van de verzekering te accepteren. Dank Kimly, je hebt ons vertrouwen niet beschaamd!
Kristel Kroes
Kristel Kroes
1684838727
M Sahin
M Sahin
1684309852
Heel erg bedankt voor jullie eerlijke en professionele hulp.👌
Daut Din Ciric
Daut Din Ciric
1682946500
Maarten Bergsma
Maarten Bergsma
1682756643
Zeer geduldig en duidelijk en uitgebreid informatief. Vriendelijk op een makkelijk bereikbare locatie met genoeg parkeergelegenheid. Dit zijn zomaar wat eigenschappen die van toepassing zijn op Dennis Schallenberg zelf en zijn vriendelijke collega Kimly.Bedankt voor de correcte afhandeling van mijn zaak,mvg. Maarten Bergsma.
muammer yigit
muammer yigit
1682408498
Heel erg bedankt voor jullie eerlijke en professionele hulp.👌
Ramon Biarnes (Tuxxlord)
Ramon Biarnes (Tuxxlord)
1681926032
Zeer fijn en goed geholpen, erg zorgvuldig een vlotte en fijne samenwerking. Echt een aanrader.
Vedat Elia
Vedat Elia
1681920383
De heer Schallenberg, is heel erg meegaand en goed bereikbaar. Staat klaar voor alle vragen die wij hadden. En verder is alles netjes afgehandeld.
H. Melkonyan
H. Melkonyan
1680610256
Super goed geholpen, altijd meedenkend, staat klaar om je vragen te beantwoorden. Ik ben super tevreden met de afwikkeling van mijn zaak!
Lucas Maassen
Lucas Maassen
1680530835
mohammed fouroughi
mohammed fouroughi
1679581509
Zeer goede hulp gekregen van begin tot eind, begripvol en meedenkend. Echt een aanrader!
Paulo Campos Neto
Paulo Campos Neto
1679127806
Vorige jaar is mijn zoon betrokken geweest bij een aanrijding. Op zijn scooter aangereden door een auto. Via via zijn we in contact gekomen met Letselschade Schallenberg, mw. K.M. Eissink, Letselschadejusrist (Kimly). Vanaf het eerste contact tot aan de volledige afhandeling heeft Kimly ons super goed geholpen. Ze is duidelijk en helder in haar communicatie, zowel schriftelijk en mondeling. Gezien de resultaat van de afhandeling, is Kimly vooral een vakvrouw. Mijn zoon en ik willen haar nogmaals bedanken voor de afhandeling van deze letselschade zaak. Het is natuurlijk fijn als je schadeloos wordt gesteld maar het is nog fijner wanneer dit proces zorgvuldig wordt opgepakt en afgehandeld. Resumé! Letselschade Schallenberg is een echte aanrader! Ga ervan uit dat alle juristen op hetzelfde niveau zitten van Kimly. Dan komt het zeker goed!
Sharon Hanna
Sharon Hanna
1678702642
Fijne en vlotte samenwerking. Alleen maar positieve ervaringen!
jools schut
jools schut
1678458517
Goede letselschade jurist! Zeker aan te raden😊
Lizandra Belle
Lizandra Belle
1675165026
Ik ben goed geholpen door Kimly.Ze heeft mij met alles geholpen en alles is goed geregeld.Zeer fijne samenwerking gehad!Als je echt een vertrouwde bedrijf wilt die weet wat hij/zij doet, dan moet je echt bij Letsel Schallenberg aankloppen.
isa damink
isa damink
1674670957
Hele fijne ervaring gehad met Dennis, zeker aan te raden!
Marlies Swertz
Marlies Swertz
1674067455
Hartelijk bedankt! Ik ben goed geholpen en dat is fijn. Ik ben gebeten door een hond, daar heb ik lichamelijke wonden aan overgehouden, maar ook mentale, en die moeten nog verwerkt worden. Het geld neemt dat niet weg, maar is voor mij een erkenning dat je als slachtoffer serieus wordt genomen en daarvoor nogmaals, bedankt! 👍
Andrea Boek
Andrea Boek
1671814621
Beste Dennis.Heel erg bedankt voor de goede begeleiding van onze “zaak”.Het is uitstekend verlopen.Je bent een vriendelijke, rustige empathische man.Je kunt goed luisteren en gaf ons het gevoel om er voor te gaan.Bedankt!!Frans en Andrea
Arzu Akman
Arzu Akman
1669373215
Zeer positieve ervaring met de Schallenberg Letselschade. Na een aanrijding heeft mijn zusje nekklachten aan blijven houden.Hierop contact gezocht met Mevr. K.M. Eissink Schallenberg. Op zeer kort termijn een gesprek gehad waarna mevrouw Eissink gelijk begrip toonde en alles ook goed begreep. Er werd dan ook gelijk aktie genomen. We werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Fijn om zo persoonlijk en vakkundig geholpen te worden. Het proces is duidelijk en goed afgehandeld. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor.
Kim V schaijk
Kim V schaijk
1666980338
Hebben me heel goed geholpen met mijn letselschade reageren snel helemaal top
Almir Demire
Almir Demire
1663328639
Aardige mensen en luisteren goed naar je verhaal! Echte aanrader!!
Heleen van Marle
Heleen van Marle
1663262891
Na een aanrijding buiten mijn schuld om bleef ik nekklachten houden. Hierop contact gezocht met letselschadejurist Dennis Schallenberg. Op zeer kort termijn een gesprek gehad waarna Dennis gelijk in aktie kwam en ook werkelijk alles regelde. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Fijn om zo persoonlijk en vakkundig geholpen te worden. Door zijn korte lijnen tussen verzekingsmaatschappij en ik, inzet en de persoonlijke belangstelling is het proces naar tevredenheid afgehandeld.
Joanne Steffens
Joanne Steffens
1663007772
Zeer vakkundig geholpen na een zeer slechte ervaring met een vorige schade jurist. Mevrouw Eissink heeft mijn zeer goed geholpen en ik ben zeer tevreden!
Manon Reinink
Manon Reinink
1661535162
Ontzettend goed geholpen door Schallenberg Letselschade toen ik een auto ongeluk kreeg. Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar werd heel goed geholpen door hun. Zij gingen voor mij aan de slag, zodat ik een stapje terug kon doen. Heel fijn!Vriendelijk, behulpzaam en makkelijk contact mee te leggen/onderhouden. Ik weet jullie weer te vinden, mocht het nodig zijn!
Firas Polak
Firas Polak
1660566039
Goed geholpen door Dennis! Er werd klantgericht gewerkt en met de juiste adviezen. Zeker een aanrader!
Jan Zonderland
Jan Zonderland
1659854613
Jan zonderland is mijn pseudonaam, ik ga het niet hebben over mijn zaak maar de samenwerking is voortreffelijk en de ambiance heb ik als zeer prettig ervarenVriendelijke Groeten
ferhad abdukayir
ferhad abdukayir
1659553387
Dhr Schallenberg heeft mij super geholpen na een auto ongeluk.Goede communicatie , duidelijke overzichten, begripvol, en to the point.En een nette afwikkeling.Bedankt !
Minoo Barkheh
Minoo Barkheh
1659550865
Letselschadejurist mevrouw Eissink samen met de heer Schallenberg hebben mij geholpen bij mijn schadeletselzaak. Ik ben terecht gekomen bij Schallenberg omdat ik zeer ontevreden was over mijn vorige letselschade bedrijf.Met dank aan schallenberg letselschade is mijn zaak op een prettige wijze afgehandeld.In het proces heeft mevrouw Eissink zich volledig ingezet om mij als klant te horen. Hierbij is zij in het proces betrokken geweest en heeft zij mij continu geïnformeerd over de voortgang.Nogmaals bedankt voor alles.
tiemen hasselo
tiemen hasselo
1655468167
Ik heb september 2017 een bedrijfsongeval gehad. Nadat duidelijk werd dat het een flinke administratieve en juridische kluif werd heeft Dennis Schallenberg alles voor mij geregeld en mij daarin ontzorgd. Nu zijn we bijna 5 jaar en diverse gesprekken, tussenbetalingen en rapportages verder. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ik iets tekort kwam. Altijd een luisterend oor en mijn gedachten juridisch goed verwoord en ervoor gezorgd dat ik een hele fijne en goede eindregeling heb gekregen.Team Schallenberg Letselschade is nauw betrokken, komt afspraken na, is realistisch en heeft goede contacten met de verzekeraar. Ik hoop jullie nooit meer nodig te zijn, maar ga het fijne contact zeker missen. Dank !
Sander van Hooij
Sander van Hooij
1649663615
Letselschadejurist mevrouw Eissink heeft mij geholpen bij mijn schadeletselzaak, zij was mijn voornaamste aanspreekpunt. Ik ben terecht gekomen bij Schallenberg omdat ik zeer ontevreden was over mijn vorige belangenbehartiger. Een zogenaamd gerenommeerd bedrijf wat 30 jaar bestaat. Het proces en de behandeling daar was verre beneden peil.Bij Schallenberg was het gelukkig een verschil van dag en nacht. Meteen vanaf het begin. Zaken werden netjes stap voor stap besproken, zodat iedereen op 1 lijn zat. Verwachtingen werden besproken, de aanpak werd besproken. Zij wisten wat hun doel was, en ik wist wat ik kon verwachten. Zo'n stapsgewijze aanpak vergt inspanning en laat zien dat ze hun werk serieus nemen.En zelfs de meest simpele afspraken werden netjes nagekomen. Wat zeldzaam is, en bij menig bedrijf anders, kan ik uit ervaring vertellen. Mevrouw Eissink heeft netjes op regelmatige intervallen contact opgenomen met de verzekering van de tegenpartij. En als deze nog geen nieuwe informatie kon geven voor het afwikkelen van de zaak, werd ik telkens keurig op de hoogte gesteld. Je weet op elk moment waar je aan toe bent.En als het proces goed is, dan leidt dat ook tot goede resultaten. Het was daadwerkelijk een flink verschil. Ondanks dat het proces, en de behandeling voor mij de reden waren om over te stappen.
Jarno Nijenhuis
Jarno Nijenhuis
1647374187
Ik ben goed geholpen door Dennis,Hij is zeer bekwaam en heeft alles snel en goed geregeld, heel tevreden!
Bob de labije
Bob de labije
1646162898
Goede advocaat, duidelijk en correct in de communicatie. Reageert en handelt ook snel.Makkelijk te bereiken indien nodig.
Alice Roode
Alice Roode
1644582967
Dhr Schallenberg en mevr EissinkHebben mij super geholpen na een auto ongeluk.Goede communicatie , duidelijke overzichten, begripvol, en to the point.En een nette afwikkeling.Bedankt !
Mart Heijne
Mart Heijne
1644435233
Annemiek Notkamp
Annemiek Notkamp
1640618181
Doordat ik onlangs een ongeval heb gehad. En Dhr Schallenberg hier mee op de hoogte heb gebracht . Heeft hij voor mij de zaak aangenomen ende belangen voor mij behartigt. De professionaliteit van de Dhr Schallenberg waar hij mee werkt brengt vooral rust naar de klant toe. Hij heeft met het afwikkelen van mijn zaak mij overal van op hoogte .gehouden..
AYS _
AYS _
1639652476
Katerina Boustanidis
Katerina Boustanidis
1639467365
Na een ongeluk heeft Dhr. Schallenberg onze zaak uit handen genomen. Dhr. Schallenberg heeft ons heel erg goed geholpen.Zeer vakbekwaam, vriendelijk, behulpzaam en neemt echt de tijd voor jou om het proces stap voor stap aan jou uit te leggen en is transparant.Ook is Dhr. Schallenberg telefonisch, per e-mail heel erg goed bereikbaar.Nogmaals heel erg bedankt voor u hulp in onze zaak en voor alle mensen die op zoek zijn naar een letsel schade jurist ik raad Dhr. Schallenberg zeker aan!!!
×
js_loader