Doe de Letselscan

Letselschade in Almelo

Wij staan u graag bij

Advies of hulp nodig? Bel ons!

Bent u in Almelo betrokken geweest bij een ongeval waarbij u letselschade heeft opgelopen? Onze letselschade experts staan klaar om u te helpen. Wij begrijpen dat een ongeval ingrijpende gevolgen kan hebben voor uw leven, zowel fysiek als emotioneel. Het kan leiden tot medische kosten, verlies van inkomen en zelfs blijvende invaliditeit. Ons team van gespecialiseerde juristen op het gebied van letselschade in Almelo helpt u bij het verhalen van uw schade en het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding.

Bent u slachtoffer van een ongeval en heeft u zo snel mogelijk hulp nodig van een ervaren en deskundige letselschadejurist? Neem dan contact op met het letselschade team van Schallenberg Letselschade. Vanuit onze locatie in Enschede zijn wij actief in heel regio Twente. Zodra u te maken krijgt met letsel is het belangrijk dat u de juiste rechtsbijstand krijgt. Hoe eerder u dit doet, hoe vlotter wij uw zaak kunnen behandelen. Helemaal als het ook duidelijk is wie de aansprakelijke partij is. Dankzij ons advies en ervaring zorgen wij ervoor dat u de juiste vergoeding krijgt voor materiële en/of immateriële schade. Onze specialisten begrijpen de gevolgen van verkeersongevallen, arbeidsongevallen, of bijvoorbeeld een kop-staartbotsing tijdens het fietsen. Wij weten dat het letsel niet alleen fysieke pijn veroorzaakt, maar ook financiële en emotionele last met zich meebrengt. Daarom bieden wij vrijblijvend advies aan om uw situatie te bespreken.

Hulp bij letselschade in Almelo

Tijdens een vrijblijvend gesprek nemen we alle details van uw situatie door en leggen we uit hoe wij u kunnen bijstaan. We bieden ondersteuning bij het aansprakelijk stellen van de andere partij en het verzamelen van bewijsmateriaal om uw zaak te versterken. Daarnaast helpen we u met het aanvragen van een voorschot op uw schadevergoeding, zodat u financieel niet in de knel komt en de medische kosten vergoed kunnen worden.

Als letselschadejuristen maken we veel situaties mee waarbij schade als gevolg van een ongeluk onderbelicht worden. Vaak is dit onterecht en loopt u een schadevergoeding mis waar u simpelweg gewoon recht op heeft. Daarom hebben wij op onze website een handige quickscan formulier ontwikkeld zodat u er snel achter kunt komt of u recht heeft op een schadevergoeding. Na het invullen van de quikscan, bekijken wij of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. En bepaalt het voor ons de kans voor het aansprakelijk stellen van de schuldige. Moeten wij in het uiterste geval procederen, dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden en wat Schallenberg Letselschade hierin voor u kan betekenen.

Schade is onder te verdelen in materiële schade en immateriële schade. De meest bekende van deze twee is materiële schade. Heeft een verkeersongeval gehad, dan is dat te herkennen aan de directe schade aan uw auto. Maar ook een gebroken been of arm of zelfs een whiplash is een vorm van materiële schade. Is de aansprakelijkheid duidelijk toe te kennen aan een ander, dan worden de kosten voor deze schadeposten verhaald op degene die de schade heeft veroorzaakt. Voor de best mogelijke schadevergoeding vragen wij u om zo snel mogelijk onze letselschadejurist in Almelo te contacteren. Een letselschade advocaat is in de meeste gevallen niet nodig. Wij kunnen de taken prima op ons nemen zoals contact opnemen met de verzekeraar van de tegenpartij.

Almelo letselschade?
letselschade almelo

Andere soorten vergoedingen

Onze juristen hebben ruime ervaring met uiteenlopende letselschadezaken in Almelo, zoals letselschade door verkeersongevallen, bedrijfsongevallen, dieren of medische fouten. De algemene voorwaarden van ons kantoor zijn transparant en duidelijk, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Graag komen wij met u in contact voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek. U staat er niet alleen voor, een letselschade advocaat van ons team zal zich met toewijding inzetten voor uw zaak en uw recht op een rechtvaardige schadevergoeding.

Binnen de wet- en regelgeving wordt er onderscheid gemaakt tussen meerdere soorten schade. Naast materiële schade erkent de wetgever namelijk ook immateriële schade. Dit is schade die niet fysiek of tastbaar is, maar wel degelijk aanwezig is. De vergoeding die wij als letselschade jurist voor u kunnen regelen noemen wij smartengeld. Onze letselschaejuristen zetten samen met u als slachtoffer alles op een rijtje; waar heeft u recht op, en hoe groot acht men de kans dat u een sterke zaak heeft.

Heeft u het vermoeden dat uw vergoeding wat aan de lage kant is? In de praktijk zien we vaak situaties waarbij de aansprakelijke partij de letselschadezaak van het slachtoffer wil afwikkelen met een te lage schadevergoeding, zodat het slachtoffer niet krijgt waar hij recht op heeft. Daarom adviseren wij om altijd een letselschadejurist in handen te nemen die uw belangen het beste kan behartigen. Bovendien hoeft u helemaal niets te betalen voor onze dienstverlening, omdat de kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist vallen onder de materiële kosten en dus ook vergoed worden door de aansprakelijke partij.

Bekijk de meestvoorkomende oorzaken van letselschade.

Eigen kosten bij letselschade

Wat zijn de juridische kosten?

Letselschade advocaten en juristen in Almelo helpen slachtoffers om hun recht op een schadevergoeding te realiseren. We begrijpen dat u in deze moeilijke tijd niet alleen staat en bieden kosteloos juridische bijstand aan. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten, want wij werken op basis van “no cure, no pay”. Of het nu gaat om letselschade als gevolg van een verkeersongeval, een arbeidsongeval, of zelfs een ongeval met dieren, wij weten hoe we moeten handelen om uw werkgever of de aansprakelijke partij ter verantwoording te roepen. Wij onderzoeken de aansprakelijkheid en zorgen ervoor dat uw zaak grondig wordt behandeld. Het is belangrijk om te weten dat het inschakelen van een letselschadejurist kosteloos is. De kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist worden namelijk vergoed naar redelijkheid door de aansprakelijke partij. Dit is bepaalt op grond van de wet, namelijk artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek. Benieuwd naar de ervaringen van onze cliënten? Lees hier onze klantervaringen.

Naast het verhalen van de letselschade, kijken wij ook naar eventuele overlijdensschade die nabestaanden kunnen lijden. We begrijpen dat een dergelijk verlies een enorme impact heeft op uw leven. Onze advocaten zullen zich inzetten om uw belangen te behartigen en u te helpen bij het verkrijgen van een rechtvaardige vergoeding. Wanneer u met letselschade te maken krijgt, is het belangrijk om te weten dat u niet alleen staat. Neem daarom geen genoegen met niets en neem contact met ons op. Onze letselschade specialisten in Almelo zullen uw zaak serieus nemen en ervoor zorgen dat uw zaken op een professionele manier worden afgehandeld. Wacht niet langer, bel nu onze gratis hulplijn en krijg kosteloos advies van een ervaren advocaat. Wij zullen u begeleiden bij elke stap van het proces en ervoor zorgen dat uw rechten worden beschermd. U hoeft het niet alleen te doen, wij staan klaar om u te helpen bij uw letselschadezaak in Almelo. Aarzel niet om met ons contact op te nemen voor een persoonlijk gesprek over uw letselschade in Almelo. Wij zijn er voor u om u te begeleiden en te zorgen dat uw recht op een eerlijke vergoeding van letselschade gewaarborgd wordt.

Bekijk onze video's en volg ons op YouTube

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan
Natalie Klaring
Natalie Klaring
1713527804
Direct fijn en goed contact gekregen!
T S.
T S.
1706817203
In 2022 kreeg ik een auto-ongeluk en zocht ik een letselschade specialist. Ik kwam al gauw terecht bij Schallenberg Letselschade en ik ben uiteindelijk zeer goed geholpen. Duidelijkheid, transparantie en bereikbaarheid (te allen tijden) staan bij Schallenberg Letselschade hoog in het vaandel. Bedankt!
Nienke Bolster
Nienke Bolster
1706543791
Ik ben goed geholpen door Dennis. Werd op de hoogte gehouden van alles en vond het contact erg prettig!
Rmys Trpnc
Rmys Trpnc
1699626642
Ik ben heel goed geholpen door Kim! Communicatie onderling was top, snelle reactie en handeling & mijn zaak duurde minder lang dan verwacht. Super fijn!
fair sanitair
fair sanitair
1699364872
Jessica Hoffmann Tielman
Jessica Hoffmann Tielman
1692347500
Nadat ik in mei werd aangereden, kwam ik via een collega in contact met Schallenberg Letselschade.Ik ben zeer goed geholpen en bij gestaan door hun.Dankzij de inzet van Kimly is alles naar mijn tevredenheid afgesloten. Dank daarvoor!!
Marlieke Koops
Marlieke Koops
1691563349
Nadat ik als fietser aangereden was door een auto, heb ik gelijk contact gezocht met Schallenberg Letselschade. Ik had van verschillende mensen zeer goede verhalen over hem gehoord. Niks bleek minder waar. Schallenberg Letselschade is goed te bereiken, zo kreeg ik vaak in de avond al snel een reactie. Ze hanteren niet echt een 8:00 tot 17:00 mentaliteit. Meneer Schallenberg neemt alles over rondom het contact met de tegenpartij of extra kosten die ik moest maken. Hij neemt alle tijd om alles aandachtig waar te nemen en uit te zoeken. Dat gaf mij rust, waardoor ik mij volledig kon focussen op mijn herstel.Via deze weg wil ik Schallenberg Letselschade schade nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking.
Serenay K
Serenay K
1688992901
Ik kan Schallenberg niet genoeg aanbevelen! Ze hebben me fantastisch geholpen bij mijn letselschadezaak en waren altijd vriendelijk en behulpzaam. Hun expertise en professionaliteit waren echt indrukwekkend. Bedankt voor alles!
Patrick Dike
Patrick Dike
1687886280
Snel, transparant & reëel.Bij Schallenberg denken ze met je mee uit belang van het slachtoffer.Snelle schakelingen tussen partijen, dus niet al te lang hoeven wachten op antwoord.Veel inlevingsvermogen voor het slachtoffer wat voor mij heel prettig voelde.Ze nemen ook echt de tijd voor je, staan paraat via telefoon, whatsapp of mail.
Youri Verbon
Youri Verbon
1685741838
Tijdens mijn zaak dat een jaar gelopen heeft, ben ik altijd goed geholpen. Communicatie was altijd goed en ik wist elke keer wat ik kon verwachten. Staan altijd klaar om je te helpen, ook buiten kantooruren om.
golst016
golst016
1685715130
Jolize Nijenhuis
Jolize Nijenhuis
1685698759
Erg fijne ervaring gehad bij Schallenberg letselschade. Mijn zaak is goed opgepakt en afgerond. Goede communicatie!
Ida Ten Tusscher
Ida Ten Tusscher
1685603498
Ze hebben voor ons opgetreden als letselschadeadvocaten. Nooit geweten welke spelletjes zich achter de schermen afspeelde bij de tegenstanders. Letsel tegenover een gepaste vergoeding. Kimly, onze advocate, heeft meer dan goed gestreden voor ons. Ik ben nog steeds van mening dat de vergoeding de schade niet dekt, Kimly ook niet en wilde de strijd verder aangaan maar wij hebben zelf besloten, om het te kunnen laten rusten, het laatste bod van de verzekering te accepteren. Dank Kimly, je hebt ons vertrouwen niet beschaamd!
Kristel Kroes
Kristel Kroes
1684838727
M Sahin
M Sahin
1684309852
Heel erg bedankt voor jullie eerlijke en professionele hulp.👌
Daut Din Ciric
Daut Din Ciric
1682946500
Maarten Bergsma
Maarten Bergsma
1682756643
Zeer geduldig en duidelijk en uitgebreid informatief. Vriendelijk op een makkelijk bereikbare locatie met genoeg parkeergelegenheid. Dit zijn zomaar wat eigenschappen die van toepassing zijn op Dennis Schallenberg zelf en zijn vriendelijke collega Kimly.Bedankt voor de correcte afhandeling van mijn zaak,mvg. Maarten Bergsma.
muammer yigit
muammer yigit
1682408498
Heel erg bedankt voor jullie eerlijke en professionele hulp.👌
Ramon Biarnes (Tuxxlord)
Ramon Biarnes (Tuxxlord)
1681926032
Zeer fijn en goed geholpen, erg zorgvuldig een vlotte en fijne samenwerking. Echt een aanrader.
Vedat Elia
Vedat Elia
1681920383
De heer Schallenberg, is heel erg meegaand en goed bereikbaar. Staat klaar voor alle vragen die wij hadden. En verder is alles netjes afgehandeld.
H. Melkonyan
H. Melkonyan
1680610256
Super goed geholpen, altijd meedenkend, staat klaar om je vragen te beantwoorden. Ik ben super tevreden met de afwikkeling van mijn zaak!
Lucas Maassen
Lucas Maassen
1680530835
mohammed fouroughi
mohammed fouroughi
1679581509
Zeer goede hulp gekregen van begin tot eind, begripvol en meedenkend. Echt een aanrader!
Paulo Campos Neto
Paulo Campos Neto
1679127806
Vorige jaar is mijn zoon betrokken geweest bij een aanrijding. Op zijn scooter aangereden door een auto. Via via zijn we in contact gekomen met Letselschade Schallenberg, mw. K.M. Eissink, Letselschadejusrist (Kimly). Vanaf het eerste contact tot aan de volledige afhandeling heeft Kimly ons super goed geholpen. Ze is duidelijk en helder in haar communicatie, zowel schriftelijk en mondeling. Gezien de resultaat van de afhandeling, is Kimly vooral een vakvrouw. Mijn zoon en ik willen haar nogmaals bedanken voor de afhandeling van deze letselschade zaak. Het is natuurlijk fijn als je schadeloos wordt gesteld maar het is nog fijner wanneer dit proces zorgvuldig wordt opgepakt en afgehandeld. Resumé! Letselschade Schallenberg is een echte aanrader! Ga ervan uit dat alle juristen op hetzelfde niveau zitten van Kimly. Dan komt het zeker goed!
Sharon Hanna
Sharon Hanna
1678702642
Fijne en vlotte samenwerking. Alleen maar positieve ervaringen!
jools schut
jools schut
1678458517
Goede letselschade jurist! Zeker aan te raden😊
Lizandra Belle
Lizandra Belle
1675165026
Ik ben goed geholpen door Kimly.Ze heeft mij met alles geholpen en alles is goed geregeld.Zeer fijne samenwerking gehad!Als je echt een vertrouwde bedrijf wilt die weet wat hij/zij doet, dan moet je echt bij Letsel Schallenberg aankloppen.
isa damink
isa damink
1674670957
Hele fijne ervaring gehad met Dennis, zeker aan te raden!
Marlies Swertz
Marlies Swertz
1674067455
Hartelijk bedankt! Ik ben goed geholpen en dat is fijn. Ik ben gebeten door een hond, daar heb ik lichamelijke wonden aan overgehouden, maar ook mentale, en die moeten nog verwerkt worden. Het geld neemt dat niet weg, maar is voor mij een erkenning dat je als slachtoffer serieus wordt genomen en daarvoor nogmaals, bedankt! 👍
Andrea Boek
Andrea Boek
1671814621
Beste Dennis.Heel erg bedankt voor de goede begeleiding van onze “zaak”.Het is uitstekend verlopen.Je bent een vriendelijke, rustige empathische man.Je kunt goed luisteren en gaf ons het gevoel om er voor te gaan.Bedankt!!Frans en Andrea
Arzu Akman
Arzu Akman
1669373215
Zeer positieve ervaring met de Schallenberg Letselschade. Na een aanrijding heeft mijn zusje nekklachten aan blijven houden.Hierop contact gezocht met Mevr. K.M. Eissink Schallenberg. Op zeer kort termijn een gesprek gehad waarna mevrouw Eissink gelijk begrip toonde en alles ook goed begreep. Er werd dan ook gelijk aktie genomen. We werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Fijn om zo persoonlijk en vakkundig geholpen te worden. Het proces is duidelijk en goed afgehandeld. Daar ben ik haar enorm dankbaar voor.
Kim V schaijk
Kim V schaijk
1666980338
Hebben me heel goed geholpen met mijn letselschade reageren snel helemaal top
Almir Demire
Almir Demire
1663328639
Aardige mensen en luisteren goed naar je verhaal! Echte aanrader!!
Heleen van Marle
Heleen van Marle
1663262891
Na een aanrijding buiten mijn schuld om bleef ik nekklachten houden. Hierop contact gezocht met letselschadejurist Dennis Schallenberg. Op zeer kort termijn een gesprek gehad waarna Dennis gelijk in aktie kwam en ook werkelijk alles regelde. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen. Fijn om zo persoonlijk en vakkundig geholpen te worden. Door zijn korte lijnen tussen verzekingsmaatschappij en ik, inzet en de persoonlijke belangstelling is het proces naar tevredenheid afgehandeld.
Joanne Steffens
Joanne Steffens
1663007772
Zeer vakkundig geholpen na een zeer slechte ervaring met een vorige schade jurist. Mevrouw Eissink heeft mijn zeer goed geholpen en ik ben zeer tevreden!
Manon Reinink
Manon Reinink
1661535162
Ontzettend goed geholpen door Schallenberg Letselschade toen ik een auto ongeluk kreeg. Ik zag door de bomen het bos niet meer, maar werd heel goed geholpen door hun. Zij gingen voor mij aan de slag, zodat ik een stapje terug kon doen. Heel fijn!Vriendelijk, behulpzaam en makkelijk contact mee te leggen/onderhouden. Ik weet jullie weer te vinden, mocht het nodig zijn!
Firas Polak
Firas Polak
1660566039
Goed geholpen door Dennis! Er werd klantgericht gewerkt en met de juiste adviezen. Zeker een aanrader!
Jan Zonderland
Jan Zonderland
1659854613
Jan zonderland is mijn pseudonaam, ik ga het niet hebben over mijn zaak maar de samenwerking is voortreffelijk en de ambiance heb ik als zeer prettig ervarenVriendelijke Groeten
ferhad abdukayir
ferhad abdukayir
1659553387
Dhr Schallenberg heeft mij super geholpen na een auto ongeluk.Goede communicatie , duidelijke overzichten, begripvol, en to the point.En een nette afwikkeling.Bedankt !
Minoo Barkheh
Minoo Barkheh
1659550865
Letselschadejurist mevrouw Eissink samen met de heer Schallenberg hebben mij geholpen bij mijn schadeletselzaak. Ik ben terecht gekomen bij Schallenberg omdat ik zeer ontevreden was over mijn vorige letselschade bedrijf.Met dank aan schallenberg letselschade is mijn zaak op een prettige wijze afgehandeld.In het proces heeft mevrouw Eissink zich volledig ingezet om mij als klant te horen. Hierbij is zij in het proces betrokken geweest en heeft zij mij continu geïnformeerd over de voortgang.Nogmaals bedankt voor alles.
tiemen hasselo
tiemen hasselo
1655468167
Ik heb september 2017 een bedrijfsongeval gehad. Nadat duidelijk werd dat het een flinke administratieve en juridische kluif werd heeft Dennis Schallenberg alles voor mij geregeld en mij daarin ontzorgd. Nu zijn we bijna 5 jaar en diverse gesprekken, tussenbetalingen en rapportages verder. Nooit heb ik het gevoel gehad dat ik iets tekort kwam. Altijd een luisterend oor en mijn gedachten juridisch goed verwoord en ervoor gezorgd dat ik een hele fijne en goede eindregeling heb gekregen.Team Schallenberg Letselschade is nauw betrokken, komt afspraken na, is realistisch en heeft goede contacten met de verzekeraar. Ik hoop jullie nooit meer nodig te zijn, maar ga het fijne contact zeker missen. Dank !
Sander van Hooij
Sander van Hooij
1649663615
Letselschadejurist mevrouw Eissink heeft mij geholpen bij mijn schadeletselzaak, zij was mijn voornaamste aanspreekpunt. Ik ben terecht gekomen bij Schallenberg omdat ik zeer ontevreden was over mijn vorige belangenbehartiger. Een zogenaamd gerenommeerd bedrijf wat 30 jaar bestaat. Het proces en de behandeling daar was verre beneden peil.Bij Schallenberg was het gelukkig een verschil van dag en nacht. Meteen vanaf het begin. Zaken werden netjes stap voor stap besproken, zodat iedereen op 1 lijn zat. Verwachtingen werden besproken, de aanpak werd besproken. Zij wisten wat hun doel was, en ik wist wat ik kon verwachten. Zo'n stapsgewijze aanpak vergt inspanning en laat zien dat ze hun werk serieus nemen.En zelfs de meest simpele afspraken werden netjes nagekomen. Wat zeldzaam is, en bij menig bedrijf anders, kan ik uit ervaring vertellen. Mevrouw Eissink heeft netjes op regelmatige intervallen contact opgenomen met de verzekering van de tegenpartij. En als deze nog geen nieuwe informatie kon geven voor het afwikkelen van de zaak, werd ik telkens keurig op de hoogte gesteld. Je weet op elk moment waar je aan toe bent.En als het proces goed is, dan leidt dat ook tot goede resultaten. Het was daadwerkelijk een flink verschil. Ondanks dat het proces, en de behandeling voor mij de reden waren om over te stappen.
Jarno Nijenhuis
Jarno Nijenhuis
1647374187
Ik ben goed geholpen door Dennis,Hij is zeer bekwaam en heeft alles snel en goed geregeld, heel tevreden!
Bob de labije
Bob de labije
1646162898
Goede advocaat, duidelijk en correct in de communicatie. Reageert en handelt ook snel.Makkelijk te bereiken indien nodig.
Alice Roode
Alice Roode
1644582967
Dhr Schallenberg en mevr EissinkHebben mij super geholpen na een auto ongeluk.Goede communicatie , duidelijke overzichten, begripvol, en to the point.En een nette afwikkeling.Bedankt !
Mart Heijne
Mart Heijne
1644435233
Annemiek Notkamp
Annemiek Notkamp
1640618181
Doordat ik onlangs een ongeval heb gehad. En Dhr Schallenberg hier mee op de hoogte heb gebracht . Heeft hij voor mij de zaak aangenomen ende belangen voor mij behartigt. De professionaliteit van de Dhr Schallenberg waar hij mee werkt brengt vooral rust naar de klant toe. Hij heeft met het afwikkelen van mijn zaak mij overal van op hoogte .gehouden..
AYS _
AYS _
1639652476
Katerina Boustanidis
Katerina Boustanidis
1639467365
Na een ongeluk heeft Dhr. Schallenberg onze zaak uit handen genomen. Dhr. Schallenberg heeft ons heel erg goed geholpen.Zeer vakbekwaam, vriendelijk, behulpzaam en neemt echt de tijd voor jou om het proces stap voor stap aan jou uit te leggen en is transparant.Ook is Dhr. Schallenberg telefonisch, per e-mail heel erg goed bereikbaar.Nogmaals heel erg bedankt voor u hulp in onze zaak en voor alle mensen die op zoek zijn naar een letsel schade jurist ik raad Dhr. Schallenberg zeker aan!!!
×
js_loader