Doe de Quickscan

Letselschade in Almelo

Wij staan u graag bij

Advies of hulp nodig? Bel ons!

Slachtoffer van een ongeluk en heeft u zo snel mogelijk advies nodig van een letselschade jurist? Neem dan contact op met het letselschade team van Schallenberg Letselschade. Vanuit onze locatie in Enschede zijn wij actief in heel regio Twente. Zodra u te maken krijgt met letsel is het belangrijk dat u de juiste rechtsbijstand krijgt. Hoe eerder u dit doet, hoe vlotter wij uw zaak kunnen behandelen. Helemaal als het ook duidelijk is wie de aansprakelijke partij is. Dankzij ons advies en ervaring zorgen wij ervoor dat u de juiste vergoeding krijgt voor materiële en/of immateriële schade.

Hulp bij letselschade in Almelo

Als letselschade specialist maken we veel situaties mee waarbij persoonlijke schade als gevolg van een ongeluk onderbelicht worden. Vaak is dit onterecht en loopt u een schadevergoeding mis waar u simpelweg gewoon recht op heeft. Daarom hebben wij op onze website een handige quickscan formulier ontwikkeld zodat u snel erachter kunt komen of u recht heeft op een vergoeding. Dit bepaalt voor ons de kans voor het aansprakelijk stellen de schuldige. Moeten wij in het uiterste geval procederen, dan doen wij beroep op een letselschade advocaat in Almelo.

Schade kan echter op meerdere manieren plaatsvinden. De meest bekende schade is materiële schade. Heeft een verkeersongeval gehad, dan is dat te herkennen aan de directe schade aan uw auto. Maar ook een gebroken been of arm of zelfs een whiplash is een vorm van materiële schade. Is de aansprakelijkheid duidelijk toe te kennen aan een ander, dan worden de kosten voor deze schadeposten verhaald op degene die de schade heeft veroorzaakt. Voor de best mogelijke schadevergoeding vragen wij u om zo snel mogelijk onze letselschade jurist in Almelo te contacteren.

Maak een afspraak
Werkwijze schallenberg letselschade enschede hengelo en almelo & letselschade advies

Andere soorten vergoedingen

Binnen de wet- en regelgeving wordt er onderscheid gemaakt tussen meerdere soorten schade. Naast materiële schade erkent de wetgever namelijk ook immateriële schade. Dit is schade die niet fysiek of tastbaar is, maar wel degelijk aanwezig is. De vergoeding die wij als letselschade jurist voor u kunnen regelen noemen wij smartengeld. Onze jurist zet samen met u als slachtoffer alles op een rijtje; waar heeft u recht op, en hoe groot acht men de kans dat u een sterke zaak heeft.

Heeft u het vermoeden dat uw vergoeding wat aan de lage kant is? Dan kan dat heel goed kloppen. In de praktijk zien we vaak situaties waarbij het slachtoffer afgewimpeld wordt met een vergoeding, zodat deze niet de kans krijgt om te gaan procederen. Daarom adviseren wij om altijd een letselschade jurist in handen te nemen die uw belangen het beste kan vertegenwoordigen. Bovendien hoeft u in de meeste gevallen helemaal niets te betalen voor onze dienstverlening, omdat de kosten voor het inschakelen van een jurist vallen onder de materiële kosten en dus ook vergoed moeten worden door de veroorzaker van de schade. Het is dus een Win-Win situatie voor u!

Bekijk de meestvoorkomende oorzaken van letselschade.

Eigen kosten bij letselschade

Wat zijn de juridische kosten?

Het is belangrijk om te weten dat het inschakelen van een juridisch letselschade expert niet per se kosteloos hoeft te zijn. Wanneer een geschil tussen slachtoffer en de aansprakelijke partij in het voordeel uitvalt van het slachtoffer, dan worden de juridische kosten ( en ook de kosten voor het inschakelen van een letselschade jurist of letselschade advocaat ) vergoed door de tegenpartij.

Benieuwd naar het werk wat wij leveren? Lees hier onze klantervaringen.

Heeft u onlangs te maken gehad met een:

  • Bedrijfsongeval
  • Verkeersongeval
  • Medische fout of misser
  • Ongeluk in het openbaar

Wacht dan niet langer en neem contact met ons team. U kunt ook direct een online afspraak inplannen als u dat gemakkelijker vindt.

Bekijk onze video's en volg ons op YouTube

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan