Doe de Quickscan

Letselschade in Almelo

Wij staan u graag bij

Advies of hulp nodig? Bel ons!

Bent u slachtoffer van een ongeluk en heeft u zo snel mogelijk advies nodig van een ervaren en deskundige letselschadejurist? Neem dan contact op met het letselschade team van Schallenberg Letselschade. Vanuit onze locatie in Enschede zijn wij actief in heel regio Twente. Zodra u te maken krijgt met letsel is het belangrijk dat u de juiste rechtsbijstand krijgt. Hoe eerder u dit doet, hoe vlotter wij uw zaak kunnen behandelen. Helemaal als het ook duidelijk is wie de aansprakelijke partij is. Dankzij ons advies en ervaring zorgen wij ervoor dat u de juiste vergoeding krijgt voor materiële en/of immateriële schade.

Hulp bij letselschade in Almelo

Als letselschadejuristen maken we veel situaties mee waarbij schade als gevolg van een ongeluk onderbelicht worden. Vaak is dit onterecht en loopt u een schadevergoeding mis waar u simpelweg gewoon recht op heeft. Daarom hebben wij op onze website een handige quickscan formulier ontwikkeld zodat u er snel achter kunt komt of u recht heeft op een schadevergoeding. Na het invullen van de quikscan, bekijken wij of u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. En bepaalt het voor ons de kans voor het aansprakelijk stellen van de schuldige. Moeten wij in het uiterste geval procederen, dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden en wat Schallenberg Letselschade hierin voor u kan betekenen.

Schade is onder te verdelen in materiële schade en immateriële schade. De meest bekende van deze twee is materiële schade. Heeft een verkeersongeval gehad, dan is dat te herkennen aan de directe schade aan uw auto. Maar ook een gebroken been of arm of zelfs een whiplash is een vorm van materiële schade. Is de aansprakelijkheid duidelijk toe te kennen aan een ander, dan worden de kosten voor deze schadeposten verhaald op degene die de schade heeft veroorzaakt. Voor de best mogelijke schadevergoeding vragen wij u om zo snel mogelijk onze letselschadejurist in Almelo te contacteren.

Maak een afspraak
Werkwijze schallenberg letselschade Letselschadespecialist enschede hengelo en almelo & letselschade advies

Andere soorten vergoedingen

Binnen de wet- en regelgeving wordt er onderscheid gemaakt tussen meerdere soorten schade. Naast materiële schade erkent de wetgever namelijk ook immateriële schade. Dit is schade die niet fysiek of tastbaar is, maar wel degelijk aanwezig is. De vergoeding die wij als letselschade jurist voor u kunnen regelen noemen wij smartengeld. Onze letselschaejuristen zetten samen met u als slachtoffer alles op een rijtje; waar heeft u recht op, en hoe groot acht men de kans dat u een sterke zaak heeft.

Heeft u het vermoeden dat uw vergoeding wat aan de lage kant is? In de praktijk zien we vaak situaties waarbij de aansprakelijke partij de letselschadezaak van het slachtoffer wil afwikkelen met een te lage schadevergoeding, zodat het slachtoffer niet krijgt waar hij recht op heeft. Daarom adviseren wij om altijd een letselschadejurist in handen te nemen die uw belangen het beste kan behartigen. Bovendien hoeft u helemaal niets te betalen voor onze dienstverlening, omdat de kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist vallen onder de materiële kosten en dus ook vergoed worden door de aansprakelijke partij.

Bekijk de meestvoorkomende oorzaken van letselschade.

Eigen kosten bij letselschade

Wat zijn de juridische kosten?

Het is belangrijk om te weten dat het inschakelen van een letselschadejurist kosteloos is. De kosten voor het inschakelen van een letselschadejurist worden namelijk vergoed naar redelijkheid door de aansprakelijke partij. Dit is bepaalt op grond van de wet, namelijk artikel 6:96 van het Burgerlijk Wetboek.

Benieuwd naar het werk wat wij leveren? Lees hier onze klantervaringen.

Heeft u onlangs te maken gehad met een:

  • Bedrijfsongeval
  • Verkeersongeval
  • Medische fout of misser
  • Ongeluk in het openbaar

Wacht dan niet langer en neem contact op met ons team. U kunt ook direct een online afspraak inplannen als u dat gemakkelijker vindt.

Bekijk onze video's en volg ons op YouTube

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan