Doe de Letselscan

Letselschade Hengelo

Kwaliteit rechtsbijstand bij u in de buurt

Slachtoffer van een ongeval? Bel ons!

Bent u het slachtoffer van een ongeluk en heeft u te maken met letselschade in Hengelo? Dan is rechtsbijstand prettig. Niet ieder slachtoffer krijgt de schadevergoeding waar hij of zij recht op heeft. De aansprakelijke partij zal proberen de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden, omdat u als slachtoffer niet altijd weet waar u recht op heeft, kunt u daardoor instemmen met een bedrag dat eigenlijk veel te laag is. Deskundige rechtsbijstand zorgt ervoor dat u de juiste vergoeding krijgt voor geleden materiële en/of immateriële schade.

Wij hebben al vele cliënten geholpen met het claimen van de juiste schadevergoeding. Allereerst zullen we de (verzekering van) schadeveroorzaker aansprakelijk stellen en na erkenning van de aansprakelijkheid gaan we direct voor u aan de slag.
Andere advies nodig? Wij helpen u graag verder. Wij zullen uw privacy gegevens uiteraard beschermen en respecteren. Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op via 053-8900945

Hulp bij letselschade in Hengelo

Wanneer u betrokken raakt bij een verkeersongeval in Hengelo, zijn wij er voor u om u te ondersteunen. Wij zijn gespecialiseerd in letselschadezaken en staan klaar om u bij te staan tijdens deze moeilijke periode. Het ongeval kan een grote impact hebben op uw leven en welzijn, maar u hoeft dit niet alleen te doorstaan. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek met een ervaren letselschade jurist ( een letselschade advocaat is niet nodig namelijk ). Wij zullen u informeren over uw recht op schadevergoeding en wat wij voor u kunnen doen om uw zaak te behartigen. U kunt vertrouwen op onze expertise en toewijding om ervoor te zorgen dat u de juiste compensatie krijgt voor de geleden schade. Laat ons het werk doen, terwijl u zich richt op uw herstel.

Wanneer iemand te maken heeft met letselschade als gevolg van een ongeval, dan heeft het slachtoffer wellicht recht op een schadevergoeding. Hier is zeker niet in alle gevallen sprake van, maar als zijnde het slachtoffer is het toch goed om advies in te winnen. Heeft u bijvoorbeeld te maken met materiële schade in de vorm van blikschade aan uw auto, dan wel lichamelijke schade waarvoor u naar het ziekenhuis moet, dan heeft u in diverse gevallen recht op een redelijke vergoeding. Redelijk staat hierbij voor het bedrag dat recht doet aan de geleden schade.Om ervoor te zorgen dat er een redelijke vergoeding betaald wordt, is rechtsbijstand bij letsel op werk of privé in Hengelo cruciaalis rechtsbijstand bij letsel op werk of privé in Hengelo cruciaal. Hierdoor weet u waar u als slachtoffer aan toe bent. Neem contact met ons op en laat ons u bijstaan bij uw letselschadezaak na een verkeersongeval.

Maak een afspraak
Werkwijze schallenberg letselschade Letselschadespecialist enschede hengelo en almelo & letselschade advies

Diverse soorten schadevergoedingen

Binnen de wet- en regelgeving is onderscheid gemaakt tussen materiële schade en immateriële schade. Waar de materiële schade voornamelijk fysiek of tastbaar gemaakt kan worden, daar is dit bij de immateriële schade niet mogelijk. Zodoende wordt deze vorm van schade en de daaropvolgende vergoeding in juridische termen smartengeld genoemd.

Een letselschadejurist zet samen met u alles op een rijtje; waar heeft u recht op hebt en hoe groot acht men de kans dat u een sterke zaak heeft. Indien het nodig is om te procederen bij een rechter  schakelen wij een letselschade advocaat in. Bij een deelgeschilprocedure bij de kantonrechter is een advocaat niet nodig en kan een ervaren jurist van Schallenberg Letselschade u bijstaan.

Onder bepaalde omstandigheden kan het voorkomen dat u wel een vergoeding krijgt, maar dat u een vermoeden hebt dat deze vergoeding onredelijk is. Wanneer dit het geval is, dan kan men ook rechtsbijstand inroepen voor letselschade. Vaak zien we dat slachtoffers genoegen nemen met een te lage som/vergoeding. Erg jammer, want u heeft als slachtoffer wel te dealen met de gevolgen in uw leven van een ongeval. Bekijk de meest voorkomende oorzaken van letselschade.

Kosten rechtsbijstand bij letselschade

Hoe zit het met de juridische kosten?

Als het gaat om letselschade in Hengelo, is het belangrijk om te weten dat de meeste zaken niet opgelopen worden omdat iemand bewust letsel wil toebrengen aan een ander. In de meeste gevallen gaat het om ongelukken of situaties waarbij iemand anders aansprakelijk kan worden gesteld voor het letsel dat u heeft opgelopen. Daarom is het belangrijk om te weten dat u als slachtoffer van letselschade het recht heeft om een claim in te dienen en uw eigen belangen te stellen. Medische kosten, verloren inkomen en immateriële schade kunnen aanzienlijke financiële gevolgen hebben, en daarom komen velen graag in contact met een letselschade jurist in Hengelo om hen bij te staan in deze zaken.

Rechtsbijstand bij letselschade is bij Schallenberg Letselschade altijd kosteloos voor het slachtoffer. In de wet- en regelgeving is vastgelegd dat wanneer een geschil tussen slachtoffer en aansprakelijke in het voordeel uitvalt van het slachtoffer, de aansprakelijke eveneens de juridische kosten voor het proces van de tegenpartij dient te betalen. Indien de aansprakelijkheid niet wordt erkend, dan zal Schallenberg Letselschade geen kosten bij u in rekening brengen.

Wilt u meer weten? Neem contact op met ons team specialisten op het gebied van letselschade. U kunt ons inzetten voor:

  • Bedrijfsongeval
  • Verkeersongeval
  • Medische fout door een medisch specialist
  • Ongeval met een dier
  • Ongeluk in het openbaar

Wij bieden ook letselschade advies in:

Letsel bij een ongeval of opgelopen letsel?

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan