Doe de Quickscan

Letselschade auto ongeluk

Hoe kunnen wij u helpen?

Hulp bij letselschade auto ongeluk

Heeft u letselschade door een auto ongeluk? Dan is het belangrijk dat u niet met de schade blijft zitten als een ander de veroorzaker van het ongeval is. U heeft recht op schadevergoeding. Als dit het geval is, dan dient u de schade namelijk vergoed te krijgen zonder eigen risico, maar niet zonder het aansprakelijk stellen van de verantwoordelijke. Vergis u niet, de kosten die gepaard gaan met een auto ongeluk ( bij whiplash ) kunnen enorm zijn. Denk bijvoorbeeld alleen al aan de medische kosten. Vaak hebben de slachtoffers van een auto ongeluk echter ook op emotioneel gebied veel last van het ongeluk. Bent u het slachtoffer geworden van een auto ongeluk? Schadevergoeding claimen? Dan lees je op deze pagina precies wat u in dit geval kunt doen.

Schakel een jurist in bij letselschade auto ongeluk

Belangrijk is om een letselschade-expert in te schakelen als er sprake is van letselschade auto ongeluk. Op die manier voorkom je namelijk dat u zelf opdraait voor de kosten. Dat is natuurlijk nooit de bedoeling. Toch is het belangrijk dat er bewezen wordt wie schuldig is aan het ongeluk en hoeveel materiële en immateriële schade er vergoed moet worden. Het blijft niet alleen bij de schade die u kunt aantonen, maar u kunt in veel gevallen ook smartengeld claimen. Dat is het geld dat u kunt vorderen voor de emotionele schade die u heeft opgelopen, afhankelijk van de situatie. Voor het uitgebreide verhaal over letselschade, bekijk onze pagina: wat is letselschade.

Plan een afspraak
letselschade en smartengeld door auto ongeluk

Het vinden van de juiste letselschade jurist

Is het letsel aantoonbaar, dan is het belangrijk om goed na te gaan welke letselschade jurist u kunt inschakelen. Dat zijn er heel wat, maar het is belangrijk om voor een goede betrokken letselschade jurist te kiezen. Kies altijd voor een letselschade jurist met ervaring op het gebied van letselschade. Er zijn een hoop juridische kwesties waarvoor u een letselschade jurist in handen kunt nemen en letselschade is er slechts één van. Een jurist kan nog zoveel ervaring hebben, maar ervaring met specifiek letselschade is zeer belangrijk. Gelukkig zit u goed bij Schallenberg Letselschade. Beijk tevreden klanten die u voorgingen.

Plan een afspraak in met onze juristen

Plan ook altijd een vrijblijvend kennismakingsgesprek in met de letselschade jurist. Zo kunt u beoordelen of de jurist in kwestie echt in staat is om jou te helpen. De jurist kan je ook een beeld en van wat je ongeveer kunt verwachten. Voor complexe zaken, zoals bij een medische fout, kunnen we beroep doen op een samenwerkende letselschade advocaat in ons netwerk.

Wat doet onze jurist bij letselschade auto ongeluk?

Hoogte van de schadevergoeding

Bij letselschade na een auto ongeluk zal onze juristen precies voor u nagaan hoeveel schade u heeft opgelopen. Op die manier wordt het mogelijk om een schadevergoeding te vorderen bij de tegenpartij. Onze juristen zullen alle kosten goed met u doornemen en zal ook met u bespreken hoeveel smartengeld er gevorderd zal worden. Neem contact met ons op voor directe hulp!

Bent u niet meer tevreden met uw huidige jurist of  belangenbehartiger? Heeft u bijvoorbeeld het gevoel dat er te weinig smartengeld gevorderd wordt? Dan is het goed om kosteloos en vrijblijvend een second opinion aan te vragen bij een specialist van Schallenberg Letselschade. Zo voorkomt u dat u akkoord gaat met een bedrag waar u het eigenlijk niet mee eens bent. Een goede letselschade jurist zal altijd proberen om ervoor te zorgen dat je het maximale bedrag ontvangt als er sprake is van letselschade auto ongeluk. De resultaten kunnen per jurist verschillen en daarom is het belangrijk om de juiste expert te kiezen.

Hoe zit het met letsel in het verkeer?

Neem contact op voor meer informatie

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan