Doe de Letselscan

Letselschade jurist in Overijssel

Inzetbaar in de gehele regio

Letselschade Overijssel – wij helpen u verder

U heeft een bedrijfsongeval, een verkeersongeval of ander soort ongeval opgelopen en nu krijgt u te maken met een letselschade. Vervelend, want u heeft vermoedelijk te maken met materiële en immateriële schade. Daarnaast is iemand anders ook nog eens aansprakelijk voor de geleden schade. Gelukkig bent u in de meeste gevallen goed beschermd als slachtoffer van een ongeval, buiten uw schuld om. Het is verstandig om juridisch advies in te winnen door naar een advocaat of jurist te gaan en de mogelijkheden te bespreken voor een schadevergoeding. Tijdens het letselschadetraject is het zelfs mogelijk om te procederen. Zover hoeft het echter niet te komen. Neem direct contact met ons ons op voor hulp en een vrijblijvend gesprek.

Letselschade Overijssel: snelle en zekere rechtshulp

Letselschade is erg vervelend, en dit merkt u op tal van gebieden. Mogelijk heeft u te maken met fysieke klachten, heeft u verdriet of financiële schade als gevolg van een ongeval. Als een ander verantwoordelijk wordt geacht voor het veroorzaken van de fout of ongeval, dan heeft u recht op een schadevergoeding. Hoe hoog die schadevergoeding precies is, dat is afhankelijk van meerdere factoren. Iedere zaak staat wat dat betreft ook op zichzelf binnen de letselschade. In eerste aanzet moet namelijk nog bewezen worden dat een persoon of bedrijf daadwerkelijk aansprakelijk is. Over al uw rechten (en plichten) rondom letselschade kan een adviseur u hierbij verder helpen, maakt u dus geen zorgen.

Die adviseur is vaak een letselschadejurist- of een letselschade advocaat. Dit zijn specialisten op het gebied van letselschade, en alles dat daarbij komt kijken. U krijgt advies over uw positie als slachtoffer en de mogelijkheden op een schadevergoeding. Daarnaast krijgt u advies over de hoogte van de schadeclaim op het moment dat er een aansprakelijke partij is aangewezen. Schakelt u geen rechtshulp in bij letselschade, dan loopt u de kans dat de schadevergoeding veel lager uitvalt dan in de praktijk zou moeten.

Maak een afspraak
jurist letselschade in overijssel en Buitengerechtelijke kosten letselschade in kaart brengen

Kosten rechtshulp bij letselschade

Wilt u volledig en goed gebruikmaken van rechtshulp, dan is het verstandig om uzelf tijdig te verzekeren. Het letselschadeproces kan namelijk veel tijd in beslag nemen, waardoor de kosten oplopen. Met het hebben van een rechtsbijstandverzekering zijn de meeste kosten gedekt.

Daarnaast maakt u afspraken met de jurist of advocaat over de hoogte van de kosten. In sommige zaken is bijvoorbeeld een ‘no cure, no pay’-afspraak mogelijk, waarbij u alleen hoeft te betalen bij een succesvol proces. Wij kunnen gelukkig altijd en overal letselschade in Overijssel behandelen. Van Hengelo, Almelo en Hengevelde tot aan Zwolle en Deventer. Maak direct een afspraak.

Een rechtvaardige schadeclaim

Welke factoren spelen een rol?

Voor u als slachtoffer draait alles om een juiste en rechtvaardige schadevergoeding zodat u weer snel mogelijk uw ‘normale’ leven kunt oppakken. Maar er spelen diverse factoren een rol in de bepaling van de hoogte van een vergoeding. Juist daarom is rechtshulp zo belangrijk, want hierdoor weet u exact op welke gronden u recht heeft op een schadevergoeding. Tevens krijgt u meer inzicht in de hoogte van de schadeclaim die u kunt indienen. Lees hier de meestvoorkomende oorzaken van letsel.

Wanneer u te maken heeft met letsel als gevolg van een ongeval ( bijvoorbeeld op het werk ), dan lijkt een schadeclaim niet de eerste prioriteit. Echter is dit het wel op het moment dat u de medische en financiële gevolgen van het ongeval hebt ondervonden. Het helpt op uzelf tijdig te informeren en adviseren over de opties die u heeft om een rechtvaardige schadevergoeding te ontvangen (claimen) na een ongeval. Bel ons op 053-8900945 stuur ons en chatbericht. Dan doen wij er alles aan u zo snel mogelijk te helpen.

Hoe zit het met aansprakelijkheid bij een whiplash?

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan