Doe de Letselscan

Letselschade in Harderwijk

Uw letselschade claimen!

Letselschade opgelopen? Wij staan voor u klaar

Wanneer u letselschade in Harderwijk hebt opgelopen door bijvoorbeeld een verkeersongeval buiten uw schuld om dan is het verstandig dat u zo snel mogelijk contact opneemt met de letselschadejuristen van Schallenberg Letselschade. Als letselschadebureau kunnen wij u snel, vakkundig en in de meeste gevallen zelfs kosteloos helpen bij het claimen van uw materiële als immateriële letselschade. Wij komen graag met u in contact via een fysieke bezoek, een beeldgesprek of via de chat of e-mail. Doe daarom vandaag nog vrijblijvend een Quickscan via onze website! Benieuwd hoe letselschade bedragen worden bepaald? Lees meer over de letselschadegids!

Hulp door ervaren letselschadejuristen

Bij Schallenberg Letselschade werken uitsluitend ervaren en deskundige letselschadejuristen. We zeggen nadrukkelijk juristen, omdat wij geen letselschade advocaat in ons team hebben. Gelukkig is dat ook helemaal niet nodig, omdat in 9 van de 10 gevallen geen advocaat nodig is om een letselschade correct af te handelen. Enkel wanneer de zaak tot een gerechtelijke procedure komt dient er een letselschade advocaat aan te pas te komen. Echter in de meeste gevallen zijn onze juristen bekwaam en deskundig genoeg om u uitstekend van dienst te kunnen zijn om uw zaak zelfstandig te regelen met de verzekeraar van de aansprakelijke partij.

Neem contact met ons op
letselschade harderwijk

Aansprakelijk stellen en gratis rechtshulp in Harderwijk

Wist u dat de wetgever heeft bepaald dat tijdens de behandeling van uw letselschadezaak, u recht heeft op een belangenbehartiger en dat de kosten die nodig zijn om een letselschadejurist in te schakelen uiteindelijk ook verhaald mogen worden op de tegenpartij op grond van artikel 6:96 Burgerlijk Wetboek

Omdat we graag transparant blijven bekijken we graag uw zaak om te bepalen of uw zaak een kans van slagen heeft. Zo heeft u meer duidelijkheid en weet u uiteindelijk of uw schade voor vergoeding in aanmerking komt. Wanneer wij overtuigd zijn dat uw zaak haalbaar is, blijft onze hulp voor u dus kosteloos. Als wij uw belangen behartigen en uiteindelijk blijkt dat u toch geen recht heeft op een schadevergoeding, dan dragen wij dit risico zelf.

De meestvoorkomende oorzaken voor letselschade zijn:

  • bedrijfsongeval
  • verkeersongeluk
  • hondenbeet
  • personenschade
  • medische fout
  • psychisch leed
  • brandwonden
  • overlijden
  • whiplash

Whiplash is een veelvoorkomende schade als gevolg van een verkeersongeluk – meestal een kop-staart botsing. We zien veel cliënten met een whiplash die daar nog veel last van overhouden. Whiplashzaken zijn een goed voorbeeld waarbij we zowel materiële en immateriële schade kunnen verhalen bij de aansprakelijk partij.

Materiële en niet-materiële schade

Hoe zit dat precies?

Het gevolg van een verkeersongeluk kan dus een whiplash zijn. Bij een whiplash-ongeval kunnen beschadigingen optreden in de halswervelkolom, overige halsstructuren, in het aangezicht en in het halsruggenmerg en zelfs hersenen met hersenstam. Het mag duidelijk zijn dat dit een flinke impact kan hebben op uw gezondheid. De kosten die gepaard gaan voor het behandelen, diagnosticeren van whiplash samen met de medische kosten vallen onder de materiële kosten.

De immateriële schade of kosten zit in het niet-tastbare gedeelte van de schade. Men kan denken aan gederfde levensvreugde, het niet meer uitoefenen van hobby’s of sport. Schallenberg Letselschade kan u juist met dit soort subtiele gevallen extra goed van dienst zijn dankzij de juiste kennis en ervaring zodat u toch een eerlijke schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Naast letselschade Harderwijk bieden we onze juridische dienstverlening ook aan in de rest van Nederland. Bekijk meer informatie voor uw regio:

Onze hoofdjurist en vennoot de heer mr. I Schallenberg staat ingeschreven in het register van het NIVRE als NIVRE Register-Expert Personenschade. Dit betekent dat de heer mr. I. Schallenberg voldoet aan de kwaliteitsgarantie die het NIVRE hanteert op het gebied van personenschade/letselschade.

Hoe zit het met letsel in het verkeer?

Letselschade in Harderwijk?

Vraag dan nu de quickscan aan

Doe de quickscan