Doe de Letselscan

Letselschade in Ede?

Experts die voor u klaar staan

Wij zijn er voor u

Bij Schallenberg Letselschade begrijpen we dat letselschade in steden zoals Groningen, Arnhem, Nijmegen, en Utrecht ingrijpende gevolgen kan hebben voor slachtoffers. Onze gespecialiseerde letselschade advocaten, waaronder een letselschade jurist in Ede, staan klaar om u te helpen, ongeacht waar het letsel is opgelopen. We zorgen ervoor dat zowel de materiële als medische gevolgen van het letsel goed in kaart worden gebracht, en dat u de juiste juridische bijstand krijgt om uw rechtmatige vergoeding voor letselschade te krijgen. Met direct contact met een letselschade advocaat in Ede, kunt u erop vertrouwen dat we voor u aan het werk gaan en alles in het werk stellen om uw zaak te behandelen. Onze ervaren letselschade advocaten weten als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste hulp te krijgen in geval van letselschade.

Heeft u letsel opgelopen in privé sfeer of tijdens het werken? Dan staat onze letselschade jurist in Ede voor u klaar. Auto ongelukken zijn doorgaans de grootste oorzaak van letselschade in Nederland. Daarom biedt Schallenberg Letselschade hulp bij dit soort situaties aan cliënten in heel Nederland. Wanneer u een verkeersongeval is overkomen dan adviseren wij om zo snel mogelijk contact met ons op te nemen.

Letsel door een verkeersongeval kan écht impact hebben op uw gezondheid, maar ook op uw dagelijks leven. Enkele voorbeelden uit de praktijk:

  • Wellicht kunt u niet meer werken.
  • U krijgt te maken met hoge (medische) kosten.
  • Het uitoefenen van uw hobby wordt lastig.
  • U heeft extra hulp nodig in huis.

Wat kan Schallenberg voor u betekenen?

Schallenberg Letselschade is zeer ervaren op het gebied van personenschade en letselschade. Onze juristen hebben inmiddels al veel letselschadeslachtoffers in Ede geholpen. We houden onze kennis ook altijd actueel doordat wij NIVRE PE-punten ( Permanente Educatie punten ) vergaren middels het volgen van cursussen en seminars op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade. Onze hoofdjurist, De heer mr. I Schallenberg, is aangesloten bij NIVRE als NIVRE Register-Expert Personenschade. Klik hier. Dit betekent dat de heer mr. I. Schallenberg voldoet aan de kwaliteitsgarantie die het NIVRE hanteert op het gebied van aansprakelijk stellen bij letselschade door een andere partij.

Maak online een afspraak
letselschade in ede - onze specialisten helpen u graag

Kosteloze rechtshulp bij letselschade

Wanneer u een letselschadejurist inschakelt kunnen deze kosten vallen onder de totale letselschade waardoor u dus niets hoeft te betalen voor onze dienstverlening. Had het ongeval namelijk niet plaatsgevonden dan had u de kosten voor juridische hulp ook niet hoeven te maken. De hulp van onze letselschade jurist is dus in de meeste gevallen gratis. Wel is het belangrijk dat wij van tevoren inventariseren wat de aard is van uw zaak zodat, u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Hiervoor bieden we onze gratis Quickscan aan.

Al onze juristen zijn gediplomeerd en ervaren in diverse soorten letselschadezaken. Dit samen met het feit dat we ons onderscheiden in persoonlijke service en aandacht maakt dat steeds meer cliënten kiezen voor de diensten van Schallenberg Letselschade. Lees hier onze klantervaringen of lees onze nieuws berichten.

De meestvoorkomende ongelukken in het verkeer hebben betrekking op:

  • voetgangers
  • motors
  • fietsers
  • auto’s
  • scooters

Bent u dus onlangs in de auto aangereden, of aangereden terwijl u op de fiets, scooter of motor zat en deelnam aan het verkeer? En heeft u daarbij letselschade opgelopen door toedoen van een ander? Wacht dan niet te lang en maak gauw een afspraak om aanspraak te maken op een vergoeding.

Als slachtoffer heeft u recht op een schadevergoeding van alle schade die veroorzaakt wordt door het ongeval dat u is overkomen. Wij helpen u snel en kosteloos om de maximale vergoeding te claimen.

Waarom kiezen voor Schallenbert Letselschade in Ede?

Daadkrachtig persoonlijke aanpak

Schallenberg Letselschade is vanaf het moment dat u het kantoor hebt ingeschakeld intensief betrokken bij uw zaak. Waar u bij andere letselschadekantoren vaak een dossiernummer bent, staat Schallenberg Letselschade voor een daadkrachtig persoonlijke aanpak voor letselschade claimen bij de aansprakelijke partij. Schallenberg Letselschade behandelt uw letselschadezaak met de uiterste zorgvuldigheid, zorgt voor een uitstekende en adequate behandeling van uw letselschadezaak en zal, niet geheel onbelangrijk, een maximale schadevergoeding voor u proberen te halen die vanzelfsprekend geheel voor u is!

Schallenberg Letselschade is werkzaam in geheel Nederland en heeft een groot cliëntenbestand buiten zijn eigen regio. Bekijk meer informatie voor uw regio:

Kortom, bent u slachtoffer geworden van letselschade in Ede? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onze letselschade juristen in Ede staan klaar om u te helpen bij het berekenen van uw recht op een eerlijke schadevergoeding. Of het nu gaat om letselschade door een verkeersongeval, een bedrijfsongeval, een medische fout of een andere situatie, wij hebben de kennis en expertise om uw zaak te behartigen. Wij begrijpen dat u mogelijk vragen heeft over de aansprakelijkheid en de basis van uw schadevergoeding. Daarom bieden wij u graag persoonlijk advies en begeleiding bij uw letselschadezaak. Neem contact met ons op voor een gesprek met een ervaren letselschade expert in Ede en ontdek hoe wij u kunnen helpen om uw recht op een rechtvaardige schadevergoeding te waarborgen die wij direct verhalen bij de tegenpartij. Ook voor zaken waar een letselschade advocaat in Ede nodig is, kunnen wij u aanspreekpersoon zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een medische fout.

Hoe zit het met letsel in het verkeer?

Is er sprake van een ongeval?

Vraag dan nu een quickscan aan

Doe de quickscan