Doe de Letselscan

Letselschade Emmen

Wij helpen u snel op weg!

Letselschade opgelopen in Emmen?

Bent u betrokken geweest bij een verkeersongeval of een ander geval van letselschade in de omgeving van Emmen? Maakt u zich zorgen over uw situatie en de mogelijke gevolgen voor uw leven? Onze ervaren letselschade juristen staan klaar om u te helpen bij het verhalen van uw schade.

Een ongeluk voorkomen wil iedereen. Maar de realiteit is dat een ongeluk vaak gebeurd op een onverwacht moment. Bij dit soort momenten is het belangrijk en prettig dat u direct goed wordt geholpen in het proces erna. Schallenberg Letselschade is er daarom ook voor u wanneer u een ongeval hebt opgelopen in Emmen! Bij ieder soort ongeval, waarbij het duidelijk is wie de veroorzaker is van letselschade, kunt u kosteloos een beroep doen op de juridische dienstverlening van Schallenberg Letselschade en komen wij na uw eerste contact bij u thuis.

Profiteer van jarenlange ervaring

Advocaten en juristen begrijpen de complexiteit van letselschadezaken en zijn bekend met de medische en andere juridische gevolgen die hiermee gepaard gaan. Wij werken nauw samen met medische professionals om de ernst van uw letsel vast te stellen en om de juiste schadevergoeding te kunnen eisen.

Emmen valt in ons Werkgebied Drenthe en Groningen en behoort samen met Overijssel en Gelderland tot de regio’s waar wij de meeste letselschadezaken behandelen voor slachtoffers van een ongeval. Schallenberg Letselschade staat slachtoffers bij van verschillende soorten ongevallen. Denk aan een verkeersongeval, ongeval met een hond, of een bedrijfsongeval. Onze letselschade specialisten behartigen al jarenlang de belangen van letselschadeslachtoffers in de meest uiteenlopende zaken in Emmen. Ook in situaties waarbij u denkt dat u geen recht hebt op een schadevergoeding, loont het zich om een letselschade-expert in handen te nemen. Ook voor een ongeval op het werk. Als u iemand bent die vragen heeft over uw letselschadezaak in Emmen, waarom wacht u dan nog? Neem vandaag nog contact met ons op. U kunt ons bellen of een e-mail sturen met uw naam, telefoonnummer en een korte beschrijving van uw situatie. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen om uw zaak te bespreken.

Krijg gratis advies
letselschade emmen

Hulp bij letselschade in Emmen

Wanneer u betrokken bent bij het ongeluk, is het belangrijk om te bepalen wie de aansprakelijke partij is van het ongeval. Wanneer u niet het ongeval hebt veroorzaakt en hiervoor een ander aansprakelijk voor is, dan kunt u de schade die u heeft opgelopen verhalen bij deze aansprakelijke partij. De schade die u dan kunt verhalen betreft zowel de materiële alsmede de immateriële schade. De materiële schade is vaak eenvoudiger te bepalen, omdat dit gaat over de kosten die u moet maken om schade aan bijvoorbeeld uw auto te laten repareren, de ziektekosten wanneer u naar het ziekenhuis moest vanwege bijvoorbeeld een breuk, kosten van huishoudelijke hulp, kneuzing of een opname ter controle. Wij begrijpen dat letselschade veel gevolgen kan hebben, zowel fysiek als emotioneel. Daarom bieden wij onze diensten graag kosteloos aan. U hoeft zich geen zorgen te maken over de kosten, want wij werken op basis van “no cure, no pay“. Dit betekent dat als wij uw zaak niet kunnen winnen, u niets hoeft te betalen.

Immateriële schade is vaak lastiger te bepalen, omdat het hier gaat om zaken die niet direct zichtbaar zijn. Denk hier aan psychologische schade, zoals het oplopen van een trauma. Voor de meeste mensen is het daarom ontzettend lastig te bepalen wat wel en wat niet vergoed dient te worden. Daarom ondersteunen wij graag om te zien waar u recht op heeft en op welk bedrag. Reken op juridisch advies om zeker te weten dat u daadwerkelijk aanspraak maakt op hetgeen waar u recht op heeft. Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij het verkrijgen van smartengeld, een vergoeding voor het psychische leed dat u heeft ondervonden. Wij dienen namens u een claim in bij de aansprakelijke partij of de verzekeraar en werken hard om ervoor te zorgen dat u de rechtvaardige vergoeding krijgt die u verdient.

Altijd persoonlijk betrokken

Bereikbaar óók buiten kantoortijden

Letselschade in Emmen wordt door ons zorgvuldig behandeld, waarbij we u altijd op de hoogte houden in welke fase uw zaak zich bevindt. Daarom staan wij voor u klaar in alle aspecten van letselschadeproces. Van het opstellen van het schadeformulier, het aansprakelijk stellen van de aansprakelijke partij tot rechtsbijstand tijdens een deelgeschilprocedure bij de rechtbank. Daarbij komt ook nog kijken dat wij er ook echt op toezien dat uw schade bij letselschade daadwerkelijk wordt vergoed. Wij verhalen de kosten van onze rechtsbijstand op de aansprakelijke parijt, waardoor deze direct aan ons moet betalen naar redelijkheid. En kan het sneller, dan zorgen we daar voor!

U kunt er daardoor zeker van zijn dat de vergoeding waar u recht op heeft, ook daadwerkelijk uitgekeerd wordt. Wij zijn pas klaar met de aansprakelijk partij wanneer u volledig bent hersteld en zij voor u een gepaste schadevergoeding hebben uitgekeerd. Wij ontzorgen u volledig, zodat u zich zo snel mogelijk kunt richten op het herpakken van uw leven. Neem daarom vrijblijvend en kosteloos contact met ons op via telefoon, e-mail of plan voor een (online)ontmoeting een online afspraak in en wij komen dan bij u thuis in Emmen. Wist u dat een letselschade advocaat helemaal niet nodig is om uw zaak te behartigen? Wij werken doorgaans vlotter en hebben ook meer ervaring dan een gemiddelde advocaat. Aarzel niet om ons te bellen als u vragen heeft over uw letselschadezaak in Emmen. Wij zijn er om u te helpen en bieden graag een gratis consult aan om uw zaak te bespreken en kunnen wij direct aan de slag. Neem vandaag nog contact op en krijg de professionele juridische bijstand die u nodig heeft om uw schadevergoeding te verkrijgen. Bel ons – we zijn op iedere uur van de werkdag bereikbaar, ook via WhatsApp. Bij ons bent u aan het juiste adres!

Hoe zit het met letsel in het verkeer?

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Letselschade Emmen claimen