Doe de Letselscan

Letselschade in Eindhoven

Wij helpen u vandaag nog!

1e hulp bij Letselschade

Heeft u letselschade opgelopen in Eindhoven en bent u op zoek naar een eerlijke, onafhankelijk en deskundige letselschadejurist in de buurt van Eindhoven? Dan helpen wij u snel en adequaat. Onze juristen hebben jarenlange ervaring in allerlei letselschade zaken – zowel particulier als zakelijk – en kunnen u daarom snel op weg helpen om de schade te verhalen op de verantwoordelijke van het ongeval. Lees meer over verkeersongevallen en letselschade in onze blog.

Letsleschade specialist in Eindhoven

Juist omdat een ongeluk best veel lichamelijke, emotionele en financiële gevolgen kan hebben is het des te belangrijker dat u goed wordt bijgestaan door een letselschade expert. Wij beschikken immers altijd over actuele en juiste kennis om uw belangen zo goed mogelijk te behartigen. Wij kunnen zelfs schadeposten verhalen waar u totaal niet aan heeft gedacht of wist dat deze kosten te verhalen waren. Schallenberg Letselschade werkt niet alleen in Eindhoven, maar voor cliënten in heel Nederland. Wij kennen alle regels en wetten en zijn in staat om een rechtvaardige schadevergoeding voor jou te realiseren. Op die manier kan jij je volledig focussen op jouw herstel en regelen wij de rest. Neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken of vraag een gratis Quickscan aan!

Maak snel een afspraak
letselschade eindhoven

Een auto ongeluk of bedrijfsongeval in Eindhoven?

Auto-ongelukken zijn landelijk altijd een probleem. Na wat jaren een daling te hebben ervaren, blijken auto ongevallen helaas weer toe te nemen. Ook in Eindhoven is er sprake van een negatieve trend in het aantal verkeersongelukken. Hiermee gaat gepaard een stijging in het aantal ongevallen met letsel. Een zeer bekende voorbeeld is de kop staart botsing dat kan leiden tot een whiplash ongeluk. Andere ernstige vormen van letsel zijn:

 • Nek- en schouder klachten
 • Gebroken arm en gebroken been
 • Gekneusde ribben
 • Tibia fractuur
 • Hersenschudding
 • Dwarslaesie
 • Angststoornis

Een gevolg van een ernstig auto- of verkeersongeluk is dat u te maken kunt krijgen met extra kosten. Denk hierbij aan medische kosten voor opname, medicijnen, vervoer, maar ook extra thuishulp behoren tot wat wij noemen materiële kosten. Er bestaat echter ook zoiets als immateriële kosten en deze kosten zijn vaak niet altijd duidelijk te kwantificeren. Denk hierbij aan de angst voor autorijden, burnout-klachten of ander psychologisch leed. Onze juristen hebben veel ervaring met het verhalen van smartengeld. Wat ook kan voorkomen is een medische fout als gevolg van fouten tijdens een behandeling of operatie.

Betrokken bij Letselschade Eindhoven

U betaald verder helemaal niets

Wist u dat Letselschade in Eindhoven altijd door ons zorgvuldig wordt behandeld? Ons team staat iedere werkdag voor u klaar via mail, telefoon en whatsapp. We kunnen afspraken ook online inplannen via beeldbellen zodat wij u thuis of op het werk te woord kunnen staan. Ook in geval wij moeten procederen bij de rechtbank kunt u beroep doen op onze service daar wij samenwerken met een letselschade advocaat in Eindhoven. Wij verhalen de kosten van rechtsbijstand op de verantwoordelijke, waardoor deze direct aan ons moet betalen. U betaald uiteindelijk dus niets!

Waarom Schallenberg Letselschade inschakelen?

 • Altijd recht op gratis hulp bij letselschade
 • Altijd vrijblijvend en passend advies
 • Wij ontzorgen en begeleiden het hele traject
 • Wij verhalen alle schadeposten die er zijn
 • Wij claimen ook een smartengeldvergoeding
 • Wij werken onafhankelijk en hebben geen afspraken met verzekeraars

Hoe zit het met letsel in het verkeer?

Direct antwoord van onze Quikscan

Vraag bij ons gratis aan

Doe de quickscan