Doe de Letselscan

Letselschade expert

Wij gaan voor maximale schadevergoeding

De #1 letselschade jurist expert in Enschede voor rechtsbijstand bij letselschade | Hulp bij letselschade of ongeval

Het slachtoffer staat bij ons centraal

Letselschade experts van Schallenberg zijn ervaren letselschade specialisten die zich inzet voor slachtoffers van diverse situaties, zoals een verkeersongeval, whiplash, of andere ongevallen waarbij iemand letselschade heeft opgelopen. Als letselschadespecialist zullen we uw belangen behartigen en de aansprakelijke partij aansprakelijk stellen voor de geleden schade. We zullen nauwkeurig de financiële gevolgen van uw letselschade berekenen, inclusief het smartengeld waar u recht op heeft. Het verkrijgen van een rechtvaardige schadevergoeding zal een van de prioriteiten zijn tijdens het claimen van uw letselschade. D. Schallenberg zal u begeleiden bij het claimen van een voorschot op uw schadevergoeding, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de kosten. Wij zullen ook de juridische voorwaarden en algemene voorwaarden met u bespreken, zodat u volledig op de hoogte bent van het proces. Als letselschade expert biedt hij gratis advies en staat hij klaar om u te adviseren en te vertegenwoordigen tijdens het claimen van uw letselschade. Bij ons kunt u rekenen op de expertise van een ervaren letselschade jurist die uw belangen vooropstelt zonder dat u een letselschade advocaat nodig heeft. Voorbeelden van tevreden klanten leest u hier.

Rechtshulp door een letselschade expert

U bent bij ons aan het juiste adres

Focus op uw herstel

Rechtshulp inroepen bij letselschade expert is een van de belangrijkste stappen die u moet ondernemen om het beste uit de situatie te halen, hoe ernstig en ingrijpend die situatie ook is. Letselschade is een lang traject. Naast het herstel van de lichamelijke en psychische schade die u is berokkend, is het ook belangrijk een beroep te doen op een specialist die precies weet hoe hij het meest uit de situatie kan halen. Daarnaast is het belangrijk dat u zich volledig kunt richten op uw herstel en de belangenbehartiger de zaken rondom de letselschade voor u regelt.

 Wat wij voor u kunnen betekenen

Slachtoffers van een ongeval, medische fout of aanrijding weten dat het geen pretje is. Niet enkel lichamelijk letsel, maar vaak ook trauma’s en andere vormen van psychologische factoren spelen een rol bij de situatie. In sommige gevallen kunnen deze factoren zelfs de levenskwaliteit van de persoon in kwestie permanent nadelig beïnvloeden.

Naast materiële schade kunnen medische en psychologische hulp noodzakelijk zijn om er zo goed mogelijk uit te komen. Maar ook ondersteuning in het letselschadeproces is belangrijk, zeker als blijkt dat u niet verantwoordelijk bent voor het ongeval en de gevolgen daarvan. Een letselschade-expert kan u hierbij helpen en neemt de taken met betrekking tot het letselschadeproces op zich, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. U kunt zicht dus volledig richten op uw herstel.

Neem contact met ons voor een second opinion

Wilt u onafhankelijk en deskundig advies? Vraag dan een second opinion aan bij Schallenberg Letselschade. Vooral wanneer u niet tevreden bent over de geleverde kwaliteit en service door uw huidige belangenbehartiger. Verzaakt uw huidige belangenbehartiger in een snelle communicatie en goede communicatie en/of verloopt het letselschadeproces niet zoals u had gehoopt? Dan doet u er goed aan om met ons contact op te nemen. Wij zullen dan met een kritisch blok bekijken of uw belangenbehartiger uw letselschade zaak juist behandeld. Daarnaast kunnen wij uw een schatting maken op welk bedrag u ongeveer recht heeft.  Maak gebruik van onze Quickscan!

Krijg hulp bij letselschade