Doe de Quickscan

Letselschade expert

Wij gaan voor maximale schadevergoeding

De #1 letselschade jurist expert in Enschede voor rechtsbijstand bij letselschade | Hulp bij letselschade of ongeval

Het slachtoffer staat bij ons centraal

Bij letsel is het inschakelen van letselschade experts een goede keus.

Als slachtoffer heeft u uw handen vol aan de persoonlijke gevolgen van een ongeval. De gevolgen zijn vaak ingrijpend, ook financieel. Een specialist op het gebied van letselschade kan u bijstaan als u door toedoen van een ander lichamelijk of geestelijk letsel heeft opgelopen.

Als u slachtoffer bent geworden van een (verkeers)ongeval , dan heeft u meestal recht op kosteloze rechtsbijstand. Het claimen van een vergoeding voor uw letselschade kost u in dat geval niets. U heeft in die situaties geen omkijken naar de kosten voor rechtsbijstand. Dat is niet in elke situatie het geval, maar alleen als de aansprakelijkheid voor het ongeval wordt erkend door de verzekeraar.

Rechtshulp door een letselschade expert

U bent bij ons aan het juiste adres

Focus op uw herstel

Rechtshulp inroepen bij letselschade expert is een van de belangrijkste stappen die u moet ondernemen om het beste uit de situatie te halen, hoe ernstig en ingrijpend die situatie ook is. Letselschade is een lang traject. Naast het herstel van de lichamelijke en psychische schade die u is berokkend, is het ook belangrijk een beroep te doen op een specialist die precies weet hoe hij het meest uit de situatie kan halen. Daarnaast is het belangrijk dat u zich volledig kunt richten op uw herstel en de belangenbehartiger de zaken rondom de letselschade voor u regelt.

 Wat wij voor u kunnen betekenen

Slachtoffers van een ongeval, medische fout of aanrijding weten dat het geen pretje is. Niet enkel lichamelijk letsel, maar vaak ook trauma’s en andere vormen van psychologische factoren spelen een rol bij de situatie. In sommige gevallen kunnen deze factoren zelfs de levenskwaliteit van de persoon in kwestie permanent nadelig beïnvloeden.

Naast materiële schade kunnen medische en psychologische hulp noodzakelijk zijn om er zo goed mogelijk uit te komen. Maar ook ondersteuning in het letselschadeproces is belangrijk, zeker als blijkt dat u niet verantwoordelijk bent voor het ongeval en de gevolgen daarvan. Een letselschade-expert kan u hierbij helpen en neemt de taken met betrekking tot het letselschadeproces op zich, zodat u zich daarover geen zorgen hoeft te maken. U kunt zicht dus volledig richten op uw herstel.

Neem contact met ons voor een second opinion

Wilt u onafhankelijk en deskundig advies? Vraag dan een second opinion aan bij Schallenberg Letselschade. Vooral wanneer u niet tevreden bent over de geleverde kwaliteit en service door uw huidige belangenbehartiger. Verzaakt uw huidige belangenbehartiger in een snelle communicatie en goede communicatie en/of verloopt het letselschadeproces niet zoals u had gehoopt? Dan doet u er goed aan om met ons contact op te nemen. Wij zullen dan met een kritisch blok bekijken of uw belangenbehartiger uw letselschade zaak juist behandeld. Daarnaast kunnen wij uw een schatting maken op welk bedrag u ongeveer recht heeft.  Maak gebruik van onze Quickscan!

Krijg hulp bij letselschade