Doe de Letselscan

Letselschade Hoogeveen

Hulp bij u in de buurt

Direct hulp bij Letselschade in Hoogeveen

Een ongeluk voorkomen wil iedereen. Maar de realiteit is dat een ongeluk vaak gebeurd op een onverwacht moment. Bij dit soort momenten is het belangrijk en prettig dat u direct goed wordt geholpen in het proces erna. Schallenberg Letselschade is er daarom ook voor u wanneer u een ongeval hebt opgelopen in Hoogeveen! Bij ieder soort ongeval, waarbij het duidelijk is wie de veroorzaker is van het ongeval, kunt u kosteloos een beroep doen op de juridische dienstverlening van Schallenberg Letselschade en komen wij na uw eerste contact met ons bij u thuis.

Profiteer van jarenlange ervaring

Hoogeveen valt in ons Werkgebied Drenthe en behoort samen met Overijssel en Gelderland tot de regio’s waar wij de meeste letselschadezaken behandelen voor slachtoffers van een ongeval. Schallenberg Letselschade staat slachtoffers bij van verschillende soorten ongevallen. Denk aan een verkeersongeval, ongeval met een hond, of een bedrijfsongeval.

Schallenberg Letselschade behartigd al jarenlang de belangen van letselschadeslachtoffers in de meest uiteenlopende zaken in Hoogeveen. Ook in situaties waarbij u denkt dat u geen recht hebt op een schadevergoeding, loont het zich om een letselschade-expert in handen te nemen.

Maak online een afspraak
letselschade hoogeveen

Hulp bij letselschade in Hoogeveen

Wanneer u betrokken bent bij een ongeluk, is het belangrijk om te bepalen wie de aansprakelijke partij is van het ongeval. Wanneer u niet het ongeval hebt veroorzaakt en hiervoor een ander aansprakelijk voor is,  dan kunt u de schade die u heeft opgelopen verhalen bij deze aansprakelijke. De schade die u dan kunt verhalen gaat het dan om zowel de materiële als immateriële schade. De materiële schade is vaak eenvoudiger te bepalen, omdat dit gaat over de kosten die u moet maken om schade aan bijvoorbeeld uw auto te laten repareren, of de ziektekosten wanneer u naar het ziekenhuis moest vanwege bijvoorbeeld een breuk, kosten van huishoudelijke hulp, kneuzing of een opname ter controle.

Immateriële schade is vaak lastiger te bepalen, omdat het hier gaat om zaken die direct zichtbaar is. Denk hier aan psychologische schade, zoals het oplopen van een trauma. Voor de meeste mensen is het daarom ontzettend lastig te bepalen wat wel en wat niet vergoed mag worden. Daarom ondersteunen wij graag om te zien waar u recht op heeft en voor welk bedrag. Reken op juridisch advies om zeker te weten dat u daadwerkelijk aanspraak maakt op hetgeen waar u recht op heeft.

Altijd persoonlijk betrokken

Bereikbaar óók buiten kantoortijden

Letselschade in Hoogeveen wordt door ons zorgvuldig behandeld, waarbij we u altijd op de hoogte houden in welke fase uw zaak zich bevindt. Daarom staan wij voor u klaar in alle aspecten van letselschadeproces. Van het opstellen van het schadeformulier, het aansprakelijk stellen van de aansprakelijke partij tot rechtsbijstand tijdens een deelgeschilprocedure bij de rechtbank.

Daarbij komt ook nog kijken dat wij er ook echt op toezien dat uw schade bij letselschade daadwerkelijk wordt vergoed. Wij verhalen de kosten van onze rechtsbijstand op de aansprakelijke, waardoor deze direct aan ons moet betalen naar redelijkheid.

Hoe zit het met letsel in het verkeer?

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan