Doe de Letselscan

Letselschade Gorinchem

Bij ons bent u in goede handen!

Wat is letselschade?

Heeft u letselschade opgelopen? Helaas is dat niet ondenkbaar. Iedere dag vinden er in Nederland meerdere ongevallen plaats. Er kan daarbij sprake zijn van oppervlakkige schade aan bijvoorbeeld een voertuig, maar ook van lichamelijke. Indien er sprake is van lichamelijke en/of geestelijke klachten na een ongeval, dan spreken we van letselschade. Verkeersongelukken vormen de grootste bron van letselschade zaken, maar ook medische fouten en arbeidsongevallen kunnen leiden tot letselschade. Heb je te maken met letselschade in Gorinchem en ben je op zoek naar een letselschade specialist die je goed kan bijstaan? Dan bent u bij Schallenberg Letselschade aan het goede adres om voor een passende vergoeding voor de geleden schade te claimen.

Wij pakken uw schade snel op

Schallenberg Letselschade staat personen bij die letselschade hebben geleden (in de meeste gevallen is dit door het toedoen van een ander). Hierbij kunt u denken aan zowel licht als zwaar lichamelijk letsel. Voorbeelden van ongevallen zijn een hondenbeet, een aanrijding met een auto, een aanrijding door een scooter of e-bike of een ongeval dat is ontstaan tijdens het werken. Verkeersongevallen behandelen wij ontzettend veel en kunnen wij ook snel oppakken. Dat komt omdat er vaak getuigen en/of politie en ambulance aanwezig zijn. De aansprakelijke partij of diens verzekeraar zal dan de schade die is ontstaan moeten vergoeden.

Gratis juridische hulp?
letselschade gorinchem

Letselschade in Gorinchem op het werk

Uw werkgever is verplicht een veilige werkomgeving voor u te creëren. De werkgever is verantwoordelijk voor de werkomstandigheden en als deze niet veilig zijn en er een ongeluk met u gebeurd terwijl u aan het werk bent, dan is uw werkgever aansprakelijk. We spreken dan van een arbeidsongeval. Let op, er kan ook sprake zijn van een arbeidsongeval indien u tijdens een pauze of onderweg naar werk een ongeval overkomt.

Beroepsziektes

Ook bepaalde beroepsziektes vallen onder een bedrijfsongeval. Denk hierbij aan een burn-out of een kappersziekte. De werkgever is dan aansprakelijk voor de geleden schade. Soms vinden mensen het moeilijk om een schadevergoeding te claimen bij een werkgever, omdat ze bang zijn voor een verstoorde werkrelatie. Toch hoeft dit geen probleem te zijn, want de meeste bedrijven zijn hiervoor verzekerd.

Hoe zit het met smartengeld

Welke kosten kunt u declareren?

Veel mensen halen schadevergoeding en smartengeld door elkaar. Toch zijn dit wel degelijk twee verschillen componenten. Smartengeld is namelijk een vorm van schadevergoeding. Smartengeld heeft namelijk dat alleen betrekking op de immateriële schade. Dit is een vergoeding voor leed en ‘gederfde levensvreugde’. Dit is een breed begrip, maar bij Schallenberg Letselschade hebben we veel ervaring om deze kosten zo goed mogelijk inzichtelijk maken.

Immateriële schade: hoe zit dat?
Immateriële schade blijft lastig vast te stellen omdat die niet vaak in een vast geldbedrag is uit te drukken. Onze juristen zijn enorm kundig in een letselschadetraject en kunnen daarom in de meeste gevallen smartengeld claimen bij de verantwoordelijke van schade.

Als u in Gorinchem betrokken bent geweest bij een verkeersongeval en letselschade heeft opgelopen, kunt u rekenen op de deskundige hulp van onze letselschade jurist (een letselschade advocaat Gorinchem is niet nodig) in Gorinchem. Wij begrijpen hoe ingrijpend een verkeersongeval kan zijn en zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek met een ervaren letselschade expert in Gorinchem. Wij zorgen voor een grondige evaluatie van uw zaak en begeleiden u stap voor stap bij het indienen van uw letselschadeclaim. U hoeft zich geen zorgen te maken, wij staan aan uw zijde en zullen u bijstaan om een rechtvaardige schadevergoeding te verkrijgen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een afspraak en laat ons u helpen bij uw letselschadezaak in Gorinchem. Onze jurist staat klaar om u te helpen, ook als u zich bevindt in Den Haag, Utrecht of andere omliggende gebieden. Bij ons bent u in goede handen.

Hoe zit het met letsel in het verkeer?

Hulp bij een verkeersongeluk?

Laat uw schade berekenen!

Doe de quickscan