Doe de Letselscan

Wat is onafhankelijk letselschade advies?

onafhankelijk letselschade advies

Onafhankelijk letselschade advies houdt in dat letselschade adviseurs geen verlengstuk zijn van een verzekeringsmaatschappij of andere betrokkenen. Dit betekent dat letselschade adviseurs los van de verzekeringsmaatschappij werken en dat zij niet in opdracht van een verzekeringsmaatschappij werken.

Schallenberg Letselschade staat in zijn geheel los van de verzekeraars en heeft dus ook geen onderlinge afspraken met verzekeraars. Het letselschade advies dat Schallenberg Letselschade geeft is dus ook altijd onafhankelijk!

Letselschade opgelopen?

Heeft u letselschade opgelopen? Bijvoorbeeld door een verkeersongeval of bedrijfsongeval? Schallenberg Letselschade is er dan voor u. Schallenberg Letselschade zal de kosten waar u recht op heeft verhalen bij aansprakelijke verzekeraar en geeft u onafhankelijk letselschade advies. Het is dus niet zo dat Schallenberg Letselschade een lagere vergoeding voor zal stellen om een goed contact met verzekeraars te onderhouden. Schallenberg Letselschade heeft onafhankelijk letselschade advies hoog in het vaandel staan. Neemt u gerust contact op om uw situatie te bespreken. Schallenberg Letselschade is telefonisch bereikbaar op: 053-8900945 of per mail: info@schallenberg-letselschade.nl