Doe de Quickscan

Letselschade in Veenendaal

Tel uw schadeclaim

Wij komen op voor uw rechten

Iedere ongeluk kan van grote impact zijn op uw leven. Bij Schallenberg Letselschade in Veenendaal zien we regelmatig vervelende situaties voorbijkomen waar we onze cliënten onze hulp vragen voor het behandelen van hun letselschade zaak. Juist in deze situaties is het wenselijk dat er iemand opkomt voor uw rechten zodat u een passende letselschade vergoeding krijgt. Bij Schallenberg Letselschade werken we in heel Nederland voor klanten die te maken krijgen met diverse soorten letselschade oorzaken. Wij nemen graag uw zaak uit handen zodat u zich volledig kunt concentreren op uw herstel.

Ongeluk gehad in de regio Veenendaal?

Gelukkig kunnen wij in veel situaties slachtoffers snel bijstaan met een schaderegeling. De meest voorkomende ongevallen zijn:

Verkeersongeval: u raakt gewond of krijgt te maken met schade in een verkeerssituatie. Dat kan als voetganger, fietser of automobilist. Is het er iemand duidelijk aansprakelijk voor het ongeval, omdat deze bijvoorbeeld zich niet aan de verkeersregels hield, dan is het relatief duidelijk wie de verantwoordelijke is van de schade en kunnen we snel de aansprakelijkheid regelen.

Bedrijfsongeval: u krijgt te maken met een ongeluk op het werk, of terwijl u onderweg was voor u werk? Raakt u beknelt in een gevaarlijke machine of krijgt u letsel door een valpartij? Dan spreken we van een arbeidsongeval of bedrijfsongeval. Wij komen dan graag met u in contact om de schaderegeling te verzorgen.

Maak online een afspraak
letselschade in veenendaal

Deskundig letselschade advies in Veenendaal

De letselschade juristen van Schallenberg Letselschade weten uit ervaring heel goed wat de (financiële) gevolgen kunnen zijn bij een letselschade of personenschade. Ook voor regio Veenendaal staat dhr. Dennis Schallenberg voor u klaar als letselschadespecialist. U kunt direct online een afspraak met hem plannen of uw vraag stellen via whatsapp. Indien het niet anders kan, komen wij graag bij u thuis voor een oriënterend gesprek.

Een ingrijpende gebeurtenis zoals een een verkeersongeluk, medische fout of medische misser, arbeidsongeluk of een hondenbeet kan een grote impact hebben op uw leven. Wij besteden daarom extra veel persoonlijke aandacht voor uw zaak. Als vertrouwenspersoon kunt u ons altijd alles vragen én toevertrouwen. Sommige zaken kunnen lang duren. Wij geloven daarom altijd in een goede lange termijn relatie met onze cliënten en werken hard aan het vertrouwen van onze relaties. Bekijk ook onze klantenrecensies op onze website.

 

Smartengeld bij letselschade

Ook dit vergeten wij niet!

Een belangrijke onderwerp dat onderdeel is van letselschade is immateriële schade. In vakjargon noemen we dit smartengeld. Smartengeld is een financiële compensatie voor niet direct meetbare schade. Denk aan emotionele schade zoals angst of stress. Maar ook een compensatie aan nabestaanden en familieleden bij overlijden is een onderdeel van smartengeld. In zulke situaties kan nu eenmaal moeilijk een prijs gehangen worden.

Bij Schallenberg Letselschade hebben we gelukkig veel ervaring met smartengeld. Laat u daarom goed adviseren over de mogelijkheden en neem contact op voor het maken van een afspraak.

Wilt u meer informatie of heeft u andere vragen? Bekijk dan onze veelgestelde vragen over letselschade op onze website. Ook bieden we een kosteloze Quickscan aan zodat u direct komt te weten of u aanspraak maakt op een claim.

Hoe zit het met letsel in het verkeer?

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan
Open chat
Vragen?