Doe de Letselscan

Letselschade advies nodig?

Wij helpen u graag!

Slachtoffer van een ongeval? Bel ons!

Bent u betrokken geraakt bij een ongeval in Nederland? Maakt u zich zorgen over uw situatie en heeft u problemen om uw rechtmatige letselschade vergoed te krijgen? Wij bieden u graag vrijblijvend letselschade advies aan, zodat u de juiste stappen kunt nemen om uw financiële en medische zorgen aan te pakken. Veel mensen doen aanspraak op letselschade advies, maar waarom? Wanneer u te maken hebt gehad met een ongeval in de persoonlijke of zakelijke sfeer, dan heeft u vaak recht op een vergoeding op het moment dat een andere partij hiervoor verantwoordelijk is. De schade die u lijdt kan variëren van materiële schade tot immateriële schade, en zelfs beide. Er kunnen zich diverse omstandigheden voordoen waarin ‘het slachtoffer’ zich onrecht voelt aangedaan. In deze gevallen richt men zich tot een letselschade adviseur, welke een centrale rol kan spelen in de vraag of er verdere juridische stappen genomen moeten worden. Ons team van ervaren letselschade advocaten staat voor u klaar. Zij werken kosteloos voor u, omdat wij van mening zijn dat slachtoffers niet de kosten van rechtshulp moeten betalen. Of het nu gaat om een verkeersongeval in Amsterdam, een bedrijfsongeval in Utrecht, of een ander incident waarbij u letsel heeft opgelopen, ons kantoor zal u graag bijstaan.

Wat is letselschade advies?

Letselschade advies is de eerste fase waarin een jurist of advocaat het slachtoffer bijstaat na een ongeval. Het kan hierbij gaan om een arbeidsongeval of letselschade verkeersongeval, dan wel in ieder geval een ongeval waar één partij hoofdschuldige is. Als slachtoffer is het moeilijk om in te schatten of u recht hebt op een schadevergoeding van een ander, en zo ja, hoe hoog het vergoede bedrag dient te zijn. Om uitsluitsel te krijgen over de eerste vraag, namelijk of u recht hebt op een schadevergoeding, is letselschade advies de best mogelijke optie. Tijdens dit advies krijgt u te horen of er juridische gronden zijn waarop u recht hebt op een schadevergoeding óf hogere schadevergoeding dan het huidige bepaalde bedrag.

Maak een afspraak
Werkwijze schallenberg letselschade Letselschadespecialist enschede hengelo en almelo & letselschade advies

Bevoegdheid advocaat en jurist

Een advocaat of jurist is bij letselschade bevoegd om het slachtoffer juridisch bij te staan ten tijde van het letselschadetraject. Voor jou als slachtoffer is dit prettig, want het biedt veel meer zekerheid in de vraag of jouw zaak kans van slagen heeft. Het belangrijkste nieuws is dat u recht heeft op een vergoeding voor uw letselschade. Als specialisten op dit gebied weten wij hoe we uw zaak moeten aanpakken en ervoor moeten zorgen dat de aansprakelijke partij de kosten draagt. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op uw herstel, terwijl wij ons inzetten om uw recht op smartengeld en andere schadevergoedingen veilig te stellen.

Wij begrijpen dat het alleen al de gedachte aan het inschakelen van een advocaat overweldigend kan zijn. Daarom bieden wij gratis juridisch advies aan, zodat u kunt ontdekken hoe wij u kunnen helpen. Of u nu al bekend bent met het proces van letselschadeclaims of niet, wij staan hier om uw vragen te beantwoorden en u door het hele traject te begeleiden. Bovendien, een letselschade advocaat- of jurist is gespecialiseerd in deze tak, en is exact op de hoogte van de geldende wet- en regelgeving. Zodoende is advies over letselschade altijd in goede handen. Heeft u letselschade opgelopen of een ongeval met letsel gehad? Neem contact met ons op voor het claimen van hetgeen waar u recht op heeft! Wij zijn ook bereikbaar via whatsapp.

Welke typen letselschade zijn er?

Materieel en immaterieel

Letselschade is niet eenduidig en kan sterk variëren. Ook wanneer u nergens op rekent, dan is het mogelijk dat u in aanmerking komt voor een schadevergoeding. Neem als voorbeeld een ongeval op de werkvloer, zoals bij geweld of wanneer u bent gebeten door een onbekend dier. Dit moet onder alle omstandigheden te bewijzen zijn. Als slachtoffer bent u binnen de Nederlandse wet- en regelgeving goed beschermd tegen misstanden en ongevallen, waar de tegenpartij schuldig is. Bent u niet afdoende op de hoogte van uw rechten, dan is deze zelfde regelgeving evenwel complex. Schakel daarom bij letselschade, zowel materieel als immaterieel, altijd een adviseur in om naar de zaak te kijken.

Letselschade gaat in de regel altijd samen met pijn, verdriet of fysieke schade. Dit zijn de gevallen waarop u als slachtoffer een beroep kunt doen op juridische ondersteuning. Een schadevergoeding is mogelijk te laag uitgevallen, of u weet niet zeker of u recht heeft op een vergoeding. Twijfel niet, en maak gebruik van de mogelijkheden in rechtsbijstand en letselschade advies. Dit voorkomt dat u onnodig misloopt waar u recht op hebt.

Juridische hulp van een letselschade specialist met meer dan 10 jaar ervaring in heel Nederland

Aarzel niet om contact met ons op te nemen als u meer wilt weten over onze diensten. Wij zijn er voor u, waar u zich ook bevindt in Nederland. Uw recht op rechtshulp is belangrijk voor ons, en wij zullen ons uiterste best doen om ervoor te zorgen dat u de maximale vergoeding ontvangt waar u recht op heeft.

Direct antwoord op uw vragen?

Vraag onze gratis quickscan aan

Doe de quickscan