Doe de Letselscan

(Assurantie)tussenpersonen

assurantie tussenpersonen en letselschade

Niet ieder slachtoffer van een ongeval die te maken krijgt met (letsel)schade, weet dat zij hulp kunnen inschakelen om de kosten die zij daardoor maken vergoed te krijgen. Vaak komt een slachtoffer bij een tussenpersoon, omdat er ook sprake is van schade aan bijvoorbeeld een auto.

Voordeel van assurantie tussenpersonen

Een tussenpersoon kan een slachtoffer dan doorverwijzen naar een letselschadekantoor. Het slachtoffer kan zich dan richten op zijn eigen herstel en het letselschadekantoor zorgt ervoor dat het slachtoffer de vergoeding krijgt waar hij of zij recht op heeft. Als tussenpersoon wilt u uiteraard dat uw cliënten zo goed mogelijk worden geholpen. Schallenberg Letselschade staat bekend om zijn daadkrachtige persoonlijke aanpak. Bij Schallenberg Letselschade is uw cliënt dan ook in goede handen! Het belang van de cliënt staat bij ons altijd voorop. Wij proberen zoveel mogelijk voor cliënt uit handen te nemen. Bekijkt u eens onze reviews om te zien wat oud-cliënten over ons zeggen.

Jaarlijkse educatie bij Schallenberg Letselschade

Het is van belang om een goed opgeleide letselschade-expert in te schakelen. Door het jaarlijks voldoen aan NIVRE PE-punten (Permanente Educatie punten) middels het volgen van cursussen en seminars op het gebied van aansprakelijkheidsrecht en letselschade wordt de kennis en kunde van Schallenberg Letselschade up-to-date gehouden. Wilt u eens met ons in gesprek wat wij voor uw cliënten kunnen betekenen? U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen via telefoonnummer: 053-8900945 of per mail: info@schallenberg-letselschade.nl.