Klantervaringen

De heer A. Velagic-  “Dit is een persoon die ten alle tijden klaar staat voor zijn clienten en altijd goed advies geeft wat betreft letselschade en overige zaken. Kortom altijd tevreden.” (bron: Google Bedrijfspagina Schallenberg Letselschade)

Mevrouw L. Timmers: “Zeer tevreden!” (bron: Google Bedrijfspagina Schallenberg Letselschade)

De heer B. Huijsman: “ Schallenberg Letselschade, Dennis Schallenberg, heeft mij perfect geholpen en bij gestaan in de afwikkeling van een aansprakelijkstelling. Ook bij vragen over het gehele proces kon ik ten alle tijde bij Schallenberg Letselschade terecht. Dennis Schallenberg heeft mij zeer vakkundig en deskundig ter zijde gestaan vanaf de start t/m de afronding het gehele proces! Dank hiervoor.” (bron: Facebook Bedrijfspagina Schallenberg Letselschade)

Mevrouw S. Polman: “Dennis wij vonden het super fijn hoe goed jij ons hebt geholpen ik had me geen betere kunnen wensen.
Wij hoefden nergens achteraan alles heb je voor ons gedaan.Echt ontzettend bedankt ”  (bron: Facebook Bedrijfspagina Schallenberg Letselschade)

Mevrouw A. Dekker: ” Door een bedrijfsongeval hebben wij ervaren dat er erg veel op je af komt en er erg veel bij komt kijken.
Via kennissen zijn wij in contact gekomen met Schallenberg Letselschade.
Wij hebben ervaren dat Dennis staat voor wat hij zegt, en alles er uit haald voor zijn client, zakelijk als het moet, maar staat altijd klaar voor zijn cliënt wanneer nodig en alles gaat in overleg.
Wij zijn Dennis Schallenberg erg dankbaar dat hij ons heeft geholpen en raden een ieder aan die in een zelfde situatie of andere letselschadesituatie terecht komt, ten zeerste aan!!!
Schallenberg Letselschade is er vóór jouw als slachtoffer!!
Dennis Schallenberg dank je wel! ” 
(bron: Facebook Bedrijfspagina Schallenberg Letselschade)

 

Contact

Schallenberg Letselschade
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Telefoon: 053-8900945

E-mail: info@schallenberg-letselschade.nl