Kantoor en werkwijze

Kantoor

Schallenberg Letselschade is een eenmanskantoor in Enschede. Doordat Schallenberg Letselschade een eenmanskantoor is staat u direct in contact met de behandelaar van uw letselschadedossier. Dit betekent voor u dat er snelle beslissingen worden genomen.

De heer mr. I. (Dennis) Schallenberg (eigenaar en letselschadejurist / personenschade-expert) is na zijn studie Nederlands Recht aan de Universiteit van Amsterdam werkzaam geweest bij een advocatenkantoor en een letselschadekantoor. Op dit moment is hij bezig met de opleiding voor NIVRE register-expert Personenschade en staat hij ingeschreven in het register als kandidaat register-expert NIVRE. Zie: https://www.nivre.nl/het-register/toon-register/?r=4364&b=1140&s=&c=&n=&o=1853

Door het jaarlijks volgen van cursussen en seminars uit de letselschadebranche wordt de kennis en kunde van Schallenberg Letselschade up-to-date gehouden.

Waarom zou ik gebruik maken van de diensten van Schallenberg Letselschade?

Degene die aansprakelijk is voor het ongeval is hiervoor meestal verzekerd, waardoor de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij de zaak in behandeling zal nemen. Doordat een verzekeringsmaatschappij zo weinig mogelijk wil uitkeren en een letselschadeprocedure toch veel tijd kost en ingewikkeld kan zijn, is het voor u van groot belang dat u zowel een goede jurist als een goede belangenbehartiger in de arm neemt. Schallenberg Letselschade is vanaf het moment dat u het kantoor hebt ingeschakeld intensief betrokken bij uw zaak. Waar u bij andere letselschadekantoren vaak een dossiernummer bent, staat Schallenberg Letselschade voor een daadkrachtig persoonlijke aanpak. Schallenberg Letselschade behandelt uw letselschadezaak met de uiterste zorgvuldigheid, zorgt voor een uitstekende en adequate behandeling van uw letselschadezaak en zal, niet geheel onbelangrijk, een maximale schadevergoeding voor u proberen te halen die vanzelfsprekend geheel voor u is! Letselschadekantoor Schallenberg neemt al uw zorgen uit handen, waardoor u zich volledig kunt focussen op uw herstel!

U kunt dagelijks geheel vrijblijvend gratis een afspraak maken voor een bespreking op kantoor maar u kunt ook bellen voor gratis en geheel vrijblijvend advies.

Schallenberg Letselschade is werkzaam in geheel Nederland en heeft een groot cliëntenbestand buiten zijn eigen regio.

Werkwijze

De werkwijze van Schallenberg Letselschade kenmerkt zich door een daadkrachtig persoonlijke aanpak. Dit betekent dat u vanaf dag één betrokken bent in het verloop van uw letselschadezaak.

Wanneer u ervoor heeft gekozen om u te laten bijstaan door Schallenberg Letselschade dan zal er na een intakegesprek (telefonisch of op kantoor) een vervolgafspraak worden gemaakt bij u thuis of, zoals u wilt, op een andere locatie. Tijdens deze vervolgafspraak zullen onder andere de volgende aspecten worden besproken:

  • de toedracht van het ongeval;
  • het letsel en de bijbehorende beperkingen die u ten gevolge van het ongeval hebt opgelopen;
  • de schadeposten;
  • uw sociale situatie; en
  • de vervolgstappen in uw letselschadezaak.

Naar aanleiding van de vervolgafspraak zal er een aansprakelijkstelling naar de aansprakelijke verzekeraar worden verstuurd. Na erkenning van de aansprakelijkheid door de aansprakelijke verzekeraar zal Schallenberg Letselschade verzoeken om een Voorschot Onder Algemene Titel (VOAT), zodat de eerste (medische) kosten voor u zijn gedekt.

Tijdens het verdere verloop van uw letselschadezaak staat Schallenberg Letselschade in nauw contact met zijn medisch adviseur. Deze medisch adviseur is verbonden aan Schallenberg Letselschade en is een arts die alle belangrijke medische gegevens opneemt. Zijn conclusies komen in uw dossier, zodat uw letselschade jurist er verder mee aan de slag kan. De medisch adviseur heeft overigens een beroepsgeheim. Uw gegevens worden dus enkel gebruikt voor uw letselschadezaak.

Wanneer u bent hersteld dan zal Schallenberg Letselschade uw zaak tot een eindafwikkeling brengen. Dat gebeurt door de totale schade vast te stellen en een schadevergoeding te claimen bij de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Wanneer er een overeenstemming is bereikt zal er een vaststellingsovereenkomst worden opgesteld. Wanneer u de vaststellingsovereenkomst bij akkoord hebt ondertekend, krijgt u de volledige schadevergoeding uitbetaald. Uiteraard na aftrek van het eerder uitgekeerde voorschot.

De werkwijze van Schallenberg Letselschade sluit aan bij de Gedragscode van de Letselschade Raad. Zie www.deletselschaderaad.nl

Contact

Schallenberg Letselschade
M.H. Tromplaan 23
7513 AB Enschede

Telefoon: 053-8900945

E-mail: info@schallenberg-letselschade.nl